Ουόλτερς: «Μας κουβάλησε στην επίθεση ο Μπέικον» - Οι δηλώσεις μετά το 2/2 στην Ευρωλίγκα

Παναθηναϊκός - Μπολόνια 88-85: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νέιτ Ουόλτερς στάθηκε στην καλή αμυντική δουλειά του Παναθηναϊκού απέναντι στη Βιλερμπάν αλλά και στο τι έχει να δώσει η ομάδα.

Όσα είπε στην εκπομπή του SDNA ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού:

«Πετύχαμε δύο μεγάλες νίκες στο σπίτι μας, θέλαμε να προστατέψουμε την έδρα μας. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και ο Ντουέιν (Μπέικον) μας κουβάλησε επιθετικά.

Μπήκαν πολλοί παίκτες φέτος, υπήρχαν τραυματισμοί και απουσίες από την αρχή της χρονιάς. Είμαστε μια νέα ομάδα που προσαρμόζεται ακόμα. Είναι καλό που είμαστε όλοι μαζί πλέον και παίζουμε καλύτερα τώρα και θέλουμε να συνεχίσουμε κατ’ αυτόν τον τρόπο. Ήταν μια καλή εβδομάδα για εμάς, θα συνεχίσουμε όμως τη δουλειά έχουμε ματς την Κυριακή».

Για την άμυνα του Παναθηναϊκού: «Θέλει να δώσει την αμυντική του ταυτότητα στην ομάδα. Σήμερα δείξαμε κάποια από αυτά τα πράγματα. Δε θα είναι έτσι σε κάθε ματς όπως με τη Βιλερμπάν, να κρατάμε κάθε φορά τους αντιπάλους στους 60 πόντους. Αλλά αν το κάνουμε θα πάμε καλύτερα και στην επίθεση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News