Ουλανόβας: «Μόνο καλά λόγια λέει για τον ΠΑΟ ο Λεκαβίτσιους - Να προσέξουμε το ματς»

Ουλανόβας: «Μόνο καλά λόγια λέει για τον ΠΑΟ ο Λεκαβίτσιους - Να προσέξουμε το ματς»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (2/12, 20:00) τη Ζάλγκιρις Κάουνας και ο Έντγκαρας Ουλανόβας σε συνέντευξή του προχώρησε ορισμένες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Ο Έντγκαρας Ουλανόβας μετά από μια 10ετια στη Ζάλγκιρις Κάουνας αποφάσισε ν’ αλλάξει για λίγο μπασκετική στέγη και να πάει στη Φενέρ. Ωστόσο επέστρεψε ξανά στη Λιθουανία και πλέον όπως όλα δείχνουν θα κλείσει εκεί την καριέρα του.

Ο 30χρονος forward σε συνέντευξη που παραχώρησε λίγο πριν το μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στο μέλλον της ομάδας, το δικό του μετά το μπάσκετ, τον Λεκαβίτσιους αλλά και το Τριφύλλι. Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε πως ο Λούκας Λεκαβίτσιους έχει να πει μόνο θετικά πράγματα για τους πράσινους, ενώ το βραδινό παιχνίδι θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τι σας λέει ο Λεκαβίτσιους για τον Παναθηναϊκό; Έχετε inside information;

«Μόνο καλά λόγια! Ο Λούκας πέρασε δύο πολύ όμορφα χρόνια στον Παναθηναϊκό, νιώθει περήφανος που ήταν μέλος ενός τόσο ιστορικού συλλόγου και όπου βρεθεί και σταθεί μοιράζεται τις όμορφες στιγμές που έζησε στην Αθήνα. Αλλά δεν είναι μόνο ο Λεκαβίτσιους, έχω και δύο πολύ καλούς φίλους που είναι ενεργά μέλη της ελληνικής ομάδας και με τους οποίους επικοινωνώ συχνά-πυκνα. Αναφέρομαι στον Γκριγκόνις και τον Γκουντάϊτις, οι οποίοι κρατούν ψηλά το λάβαρο του λιθουανικού μπάσκετ, παίζοντας σε έναν τόσο μεγάλο οργανισμό. Είναι μεγάλη τιμή για μία μπασκετική χώρα σαν την δική μας, η επιλογή τους από τον Παναθηναϊκό».

Στα σοβαρά τώρα, ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στο Κάουνας έχοντας βρει το καλύτερο momentum της σεζόν και με τον Ντουέιν Μπέϊκον να έχει αποκτήσει πολύ καλό ρυθμό. Κομβικό ματς;

«Έτσι όπως έχει γίνει η Euroleague, δε νομίζω ότι υπάρχει πλέον η δυνατότητα στόχευσης σε κάποια ματς, πολύ απλά γιατί μπορείς να χάσει από οποιοδήποτε ομάδα και οπουδήποτε. Αυτό φαίνεται και από την βαθμολογική απόσταση που χωρίζει την 8η ομάδα με την τελευταία της κατάταξης, που είναι πολύ μικρή. Επομένως, δεν υπάρχει μη σημαντικό ή μη κομβικό παιχνίδι. Αν κάτι δίνει έξτρα προσοχή στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αυτό έχει να κάνει με το ότι η ελληνική ομάδα παίζει καλά το τελευταίο διάστημα, δείχνει να έχει βρει έναν καλό ρυθμό με την προσαρμογή του Μπέικον, οπότε πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα επιδραστικοί στην άμυνα και να κάνουμε το παιχνίδι μας στην επίθεση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News