Ουίτινγκτον: Τα δεδομένα για Παναθηναϊκό

Αρέσει στον Παναθηναϊκό ο Γκρεγκ Ουίτινγκτον

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί παίκτη στις θέσεις των φόργουορντ και έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Γκρεγκ Ουίτινγκτον, αλλά δεν είναι ο μοναδικός διεκδικητής του παίκτη.

Με τον ΝτεΣόν Τόμας να βρίσκεται ουσιαστικά με το ένα… πόδι εκτός ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός αναζητεί παίκτη στην θέση “4”, ώστε να πλαισιώσει τον Ντίνο Μήτογλου εν όψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hoops Rumors ο Παναθηναϊκός και άλλες ομάδες της Ευρωλίγκα έχουν κάνει επίσημη πρόταση στον πρώην φόργουορντ της Γαλατασαράι Γκρεγκ Ουίτινγκτον και ο παίκτης συζητάει για το μέλλον του μην έχοντας πάρει την οριστική του απόφαση ακόμα για το μέλλον του.

Μεταξύ των ομάδων που τσεκάρουν τον Ουίτινγκτον είναι και η Φενέρ με τη διοίκηση της ομάδας να έχει στο… περίμενε τον παίκτη.

Την ίδια ώρα ο 27χρονος φόργουορντ κοιτάζει και προς το ΝΒΑ, ενώ πρόσφατα υποστήριξε πως αν δεν βρει ομάδα τότε θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Αυτομάτως, ωστόσο, γίνεται αντιληπτό πως το γεγονός ότι η Φενέρ ασχολείται με τον παίκτη, ίσως δυσκολέψει αρκετά η περίπτωσή του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News