Oυάιτ: «Να περιορίσουμε τους Βιλντόζα και Χένρι»

Ουάιτ: «Νιώθω υπέροχα - Ο Χεζόνια μας κάνει όλους να φαινόμαστε καλύτεροι»

Ο Άαρον Oυάιτ μίλησε για το παιχνίδι με τη Μπασκόνια (30/3, 21:00, Novasports2HD) και στάθηκε στα σημεία-κλειδιά που θα πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός για να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ενόψει του αγώνα με την ισπανική ομάδα:

Για το παιχνίδι με τη Μπασκόνια: “Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Είναι πολύ σκληροί και παίζουν καλά αυτή την περίοδο, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να ματσάρουμε την ενέργεια που βγάζουν στο παρκέ και να πάρουμε τη νίκη”.

Για την επιστροφή του Νέντοβιτς: “Είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε, δείχνει καλύτερα και το να είναι υγειής είναι το πιο σημαντικό. Είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες που έχουμε στην ομάδα και χαιρόμαστε πολύ που τον έχουμε πάλι μαζί μας. Δημιουργεί πολλές καταστάσεις για τους υπόλοιπους κι αυτό είναι σημαντικό”.

Για το πόσο σημαντικό θα είναι να σταματήσουν τους Βιλντόζα και Χένρι: “Σίγουρα. Είναι οι παίκτες που κρατούν περισσότερο από κάθε άλλον τη μπάλα, παίζουν πικ εν ρολ, είναι τρομερά επιθετικοί, ειδικά σε κατάσταση αιφνιδιασμού. Οπότε θα πρέπει να τους περιορίσουμε και να ματσάρουμε την ενέργειά τους για να φτάσουμε στη νίκη. Αυτά είναι τα κλειδιά”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News