Ουάιτ για αντι-Τόμας (vids)

Ουάιτ για Παναθηναϊκό

Ο Ντεσόν Τόμας είναι στον…αέρα μέχρι να απαντήσει στην πρόταση της ΚΑΕ για μείωση αποδοχών και οι “πράσινοι” ήδη τσεκάρουν τις εναλλακτικές, σε περίπτωση που προτιμήσει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ένας από αυτούς είναι ο Άαρον Τόμας, ο οποίος, όπως σας είχε γράψει το newspao.gr από τον Φλεβάρη, είχε προταθεί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αμερικανός έκανε μία εξαιρετική διετία με την Ζαλγκίρις, την οποία και εξαργύρωσε με μεταγραφή στην Αρμάνι το καλοκαίρι του 2019. Εκεί δεν “έπιασε”, με αποτέλεσμα να αποχωρεί μετά από έξι μήνες παρουσίας.

Ο 27χρονος φόργουορντ δείχνει να έχει ξαναβρεί τον καλό του εαυτό, καθώς υπέγραψε στην Τενερίφη μέχρι το τέλος της σεζόν και μέτρησε, στο Champions League, 10.8 πόντους (35.7% τρ.), 4.6 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά 27 λεπτά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News