Ουάιλι: «Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ δεύτερη φορά»

Ουάιλι: «Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ δεύτερη φορά»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Τζέικομπ Ουάιλι κατά την παρουσίαση του ίδιου και των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Αναλυτικά:

«Ίσως θα πω αυτά που είπαν και οι υπόλοιποι. Είναι ωραίο για εμάς που μένουμε στην Αθήνα και βρισκόμαστε σε αυτή την ομάδα. Κάνουμε βήματα προς τα μπροστά. Δουλεύουμε σκληρά. Το τεχνικό επιτελείο κάνει τρομερή δουλειά. Το σαββατοκύριακο θα έχουμε άλλα δύο φιλικά. Νιώθω πως κινούμαστε σωστά».

Απάντηση σε ερώτηση σχετικά με την εμπειρία της ανοιχτής προπόνησης στην Πορταριά: «Κάποιες φορές για κάποιες ομάδες είναι δύσκολο να μαζέψουν κόσμο. Για εμάς ήρθε τόσος κόσμος σε μία προπόνηση. Ήταν κάτι πολύ όμορφο. Το ΟΑΚΑ είναι ένα “δύσκολο” μέρος για να παίξεις. Το λέω αυτό για τις αντίπαλες ομάδες. Πόσω μάλλον όταν ξέρεις πως υπάρχει αυτό το κοινό, που στηρίζει και ωθεί την ομάδα».

Τι τον έπεισε να πει το «ναι» και να έρθει στον Παναθηναϊκό:  «Πέρυσι το πρώτο μου ματς στην Euroleague ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό στα Κανάρια Νησιά. Ο κόσμος πήρε μία… γωνία στο γήπεδο. Ήταν δυο φορές πιο θορυβώδες το κοινό του Παναθηναϊκού από το δικό μας. Τότε το σκέφτηκα. Στη συνέχεια, μου δόθηκε η ευκαιρία στην πράξη. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ δεύτερη φορά».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News