Ουτρεχτη – ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (27/7)

Ουτρεχτη – ΑΕΚ Live Streaming

Ουτρεχτη – ΑΕΚ Live Streaming | Utrecht – AEK Live Streaming: Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για το τρίτο και τελευταίο της τεστ επί ολλανδικού εδάφους, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Η «Ένωση» αντιμετωπίζει στο Άλκμααρ την Ουτρέχτη (17:00) με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει την ευκαιρία να βγάλει ακόμη περισσότερα συμπεράσματα από την καθημερινή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Σε τακτικό επίπεδο μέχρι στιγμής ξεχωρίζει η επιλογή του Αργεντινού να χρησιμοποιεί και διάταξη με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Υπενθυμίζεται, πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν επικρατήσει και στα δύο τεστ που έχουν δώσει μέχρι στιγμής κόντρα σε Γκενκ (0-2) και Φόλενταμ (1-2), όμως ο τεχνικός της ομάδας στέκεται πάνω απ’ όλα στη διάθεση και στη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις: «Προσπαθούμε να εφαρμόσουμε αυτά που κάνουμε στην προπονήσεις. Γι’ αυτό κάνουμε δυνατές και διπλές προπονήσεις. Παιχνίδια όπως αυτό, εναντίον τέτοιων ομάδων σε αυτό το στάδιο μας βοηθούν. Δεν είναι εύκολο να μπορέσεις να αλλάξεις το σύστημα ή να ενσωματώσεις τα πράγματα που θες. Η διάθεση των παικτών μας βοηθάει, μας κάνει καλό».

Το μεταγραφικό «μέτωπο» παραμένει ανοιχτό και τρέχει παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι. Τα τελευταία 24ωρα όλο το βάρος έπεσε πάνω στην υπόθεση του Ντομαγκόι Βίντα. Ο 33χρονος Κροάτης στόπερ ύστερα από έντονο πρέσινγκ είπε το μεγάλο «ναι» στην πρόταση της ΑΕΚ! Η επιθυμία του να αγωνιστεί στο προσεχές Μουντιάλ μαζί με την δελεαστική πρόταση των «κιτρινόμαυρων» οδήγησαν τον πρώην κεντρικό αμυντικό της Μπεσίκτας να αποδεχτεί την πρόταση συμβολαίου διετούς διάρκειας που αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ!

Ουτρεχτη – ΑΕΚ Live Streaming: Μεταγραφικές εξελίξεις σε όλες τις θέσεις

Ο Βίντα, που αναμένεται στην Αθήνα για να «σφραγίσει» το deal, αποτελεί τον πρώτο εκ των δύο εκλεκτών για τη θέση στα στόπερ. Σε πρώτο πλάνο παραμένει και ο Μπόγκνταν Πλάνιτς, ωστόσο, τα πάντα θα κριθούν από το… μέλλον της Μακάμπι Χάιφα στην Ευρώπη. Αν οι Ισραηλινοί δεν τα καταφέρουν στον επαναληπτικό του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό, τότε όλα δείχνουν πως θα «αναγκαστούν» να ενδώσουν στην πρόταση των «κιτρινόμαυρων» και στην επιθυμία του Σέρβου να αποχωρήσει.

Στην περίπτωση που η Μακάμπι τα προκριθεί τότε θα έχει το οικονομικό «μαξιλαράκι» για να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή και η «Ένωση» θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις που δουλεύονται παράλληλα. Τέλος, η ΑΕΚ θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση ενός σέντερ φορ και πιθανότατα ακόμη ενός εξτρέμ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν «τρέξει» οι εξελίξεις για τις συγκεκριμένες θέσεις.

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση η παρουσία Μελισσανίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν αυτός που σήκωσε συζήτηση, αναφορικά με την παρουσία του. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, δε συνηθίζει και δε δίνει το παρών σε ανάλογες εκδηλώσεις.  Το γεγονός πως τώρα το έκανε, μόνο τυχαίο δεν είναι. Γι’ αυτό και οι πάντες κατάλαβαν τη σημασία της παρουσίας του. Το μήνυμα που εξέπεμψε προς πάσα κατεύθυνση, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει το στόμα του για να πει κάτι. 

Προφανώς και η βασική αιτία της επιλογής αυτής απ’ τον Δημήτρη Μελισσανίδη, δεν είναι η νέα εποχή της Ένωσης με την είσοδο στο νέο της γήπεδο. Η απάντηση βρίσκεται στην ίδια την πολεμική που έχει επιλέξει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά της ΑΕΚ και της ΕΠΟ. Υπέρ του Κλάτενμπεργκ, τον οποίο η Ένωση δεν ήθελε όπως ήταν γνωστό. 

Ακόμη και την ίδια την κλήρωση, ο πρόεδρος της λίγκας τη μετέτρεψε σε σόου δηλώσεων κατά της Ομοσπονδίας, υπέρ του Άγγλου που ήταν επικεφαλής στην ΚΕΔ την τελευταία διετία. Κόντρα σε αυτή την πολεμική, η παρουσία Μελισσανίδη ήταν μήνυμα… ασπίδας. Μήνυμα αντιπάλου που είναι ισχυρός και δεν είναι διατεθειμένος να καθίσει με σταυρωμένα χέρια, βλέποντας την απέναντι πλευρά να δίνει «σόου» ξεκάθαρης επιθυμίας διαχείρισης του ποδοσφαίρου.

Ακολουθεί το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με τον Παναθηναϊκό και έπειτα το ματς στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, όπου η ΑΕΚ έχει ζητήσει να γίνει Παρασκευή, ώστε στις 17 Σεπτεμβρίου να γίνουν τα εγκαίνια της «OPAP Arena». Σημαντικό στοιχείο στο πρόγραμμα της ΑΕΚ, πως όλα τα μεγάλα παιχνίδια πλην εκείνου με τον ΠΑΟΚ, θα τα δώσει εκτός στον πρώτο γύρο, ενώ με τον Ολυμπιακό είναι το ματς της αυλαίας της κανονικής διάρκειας.

Χωρίς κόσμο το αθηναϊκό ντέρμπι. Οι πράσινοι δεν ζήτησαν κλειδάριθμο και έτσι λόγω της τιμωρίας των δύο αγωνιστικών από τον τελικό Κυπέλλου, θα αναγκαστούν να παίξουν χωρίς κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ την 4η αγωνιστική. 

Ουτρεχτη – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News