Με Ούνιξ Καζάν ο Παναθηναϊκός

Με Ούνιξ Καζάν ο Παναθηναϊκός

Η Ούνιξ Καζάν θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο «μικρό» τελικό του φετινού «Gomelsky Cup», μετά την ήττα της με 84-75 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε της Ούνικς Καζάν με 84-75 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του «Gomelsky Cup» στέλνοντας συγχρόνως την ομάδα του Κώστα Καϊμακόγλου στον Παναθηναϊκό.

[ads2]

Οι οικοδεσπότες του τουρνουά προετοιμασίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη στη ρωσική πρωτεύουσα, επικράτησαν των συμπατριωτών τους παρά το κακό ξεκίνημά τους και στον τελικό θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (25/09, 20.00). Ο αγώνας για την τρίτη θέση θα προηγηθεί στις 17.00. Πρώτος σκόρερ, από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, αναδείχθηκε ο Νάντο Ντε Κολό με 19π. και από τους ηττημένους ο Αρτσιόμ Παρακχούσκι τελείωσε με 17π. κι εφτά ριμπάουντ.

Δεκάλεπτα: 19-24, 40-37, 63-55, 84-75.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News