Ότι έπρεπε, όταν έπρεπε, όπως έπρεπε!

Ότι έπρεπε, όταν έπρεπε, όπως έπρεπε!

Από πείραμα σε… πείραμα ο Μπόλονι, αλλά να’ που σήμερα, σε ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν, ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε πιο αποτελεσματικός, ακόμη και με παίκτη λιγότερο, ακόμη και κόντρα στο δικό του… προβληματικό του ημίχρονο. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Από πείραμα σε… πείραμα ο Μπόλονι, αλλά να’ που σήμερα, σε ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν, ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε πιο αποτελεσματικός, ακόμη και με παίκτη λιγότερο, ακόμη και κόντρα στο δικό του… προβληματικό του ημίχρονο. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Πού να ησυχάσει ο άνθρωπος… που στο μυαλό του, θα έχει γράψει βιβλίο 535 σελίδων, για το πώς θα μασκαρεύει συνεχώς τα αγωνιστικά προβλήματα των πρασίνων, ΧΩΡΙΣ δική του προσθήκη στο ρόστερ (μέχρι τις 27/1). Και πάλι, όμως, με τον Βόλο, σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, πήρε και πάλι «άριστα».

Με τα 2,5/3 χαφ εκτός… φόρμας (ένα επίπεδο πιο έτοιμος ο Μαουρίσιο) βγήκαν τα κέρδη στο χορτάρι με μια μικρή χρονοκαθυστέρηση (η μαχητικότητα του Χατζηθεοδωρίδη και η ικανότητα του «Βίγια» να βλέπει συμπαίκτες). Η αστάθεια του α’ μέρους οφειλόταν, κυρίως, στο γεγονός πως η προσπάθεια «δεσίματος» του κέντρου εξελισσόταν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Με το πέρας του καιρού στο ματς και με την επίτευξη ενός τέρματος «βάρσαμο» για τον Παναθηναϊκό από τον Καμπετσή, ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε στο ημίχρονο με. το σκορ στα… «κουλούρια», η διαδικασία φαινόταν πως θα γίνει πιο απλή. Αλλά και πάλι…

Άλλη μια τραβηγμένη από τα μαλλιά, αποβολή, όπως συνέβη και τρεις εβδομάδες πιο πριν, με τον Απόλλωνα, παραλίγο να «τινάξει» τα πάντα στον… αέρα. Και ΕΔΩ, ο Παναθηναϊκός, την κατάλληλη στιγμή, έκανε αυτό που δεν είχε κάνει τις πέντε προηγούμενες αγωνιστικές. Να μείνει πιστός στο πλάνο του και να «καθαρίσει» το ματς με ένα δεύτερο γκολ.

Και ήρθε, ο κατάλληλος, ο οδοστρωτήρας, Ιωαννίδης να φέρει εις πέρας την αποστολή. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε τις τελικές, είχε, όμως, την ουσία που του έλειπε στις τέσσερις τελευταίες νίκες του, μετά το πρώτο γκολ, όταν και ο Μπόλονι συνηθίζει να φέρνει τις γραμμές του πιο κοντά στον Διούδη.  Και με τον Απόλλωνα (εκτός), και με την ΑΕΛ (εντός, το 2-0 στο 94′) και με τον Άρη (εκτός) και με τον ΟΦΗ (εντός, το 2-0 στο 87′), η ζωή του Παναθηναϊκού δεν ήταν «εύκολη», όμως, η… ταυτότητα του προπονητή του τον οδήγησε στα επιτυχή αποτελέσματα.

Ο Παναθηναϊκός επιβάλλεται να καθαρίσει την Λαμία την Κυριακή, να συγκεντρώσει το εξάποντο, που ήταν και ο στόχος του, προκειμένου να δει με καθαρή ματιά τα δύσκολα ματς που έπονται (Ατρόμητος εκτός, ΟΣΦΠ εντός).

Υ.Γ Το αναφέραμε και προ δύο ημερών για τον Αγιούμπ. Θα έπαιζε ένα γεμάτο μισάωρο, σήμερα, αλλά η αποβολή του Χουάνκαρ διαφοροποίησε τα πλάνα του Μπόλονι.

Υ.Γ 2 Έχουμε δει… τα χίλια όσα στα υπόλοιπα γήπεδα, αλλά τελικά την «πλήρωσε» ο Χουάνκαρ. Τι θα γίνει με τον Κλάντεμπεργκ;

Υ.Γ 3 Είναι δυνατόν, να μην έχει αποκτηθεί ένας χαφ τον Ιανουάριο;

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News