Όταν ο Παπαγιάννης συνάντησε τον Στογιάκοβιτς! (pic)

Οι συμβουλές στον Παπαγιάννη

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι αμφίβολο πότε θα κάνει ντεμπούτο στο summer league με τους Κινγκς εξαιτίας του τραυματισμού του, ωστόσο στην προπόνηση είχε τετ-α-τετ με τον Πέτζα Στογιάκοβιτς, ο οποίος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Ο νεαρός σέντερ εξαιτίας των ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα των Κιγκς στο summer league κόντρα στους Ράπτορς και είναι αμφίβολος ενόψει του αγώνα με τους Ρόκετς τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/7, 01:30) όπως ενημέρωσε η ομάδα του μετά την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε.

[ads2]

Ο προπονητής των Κιγνκς, Ντέιβ Γέργκερ τόνισε από την πλευρά του πως δεν θα πιέσει ούτε τον Παπαγιάννη, ούτε τους υπόλοιπους τραυματίες της ομάδας, εφόσον δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν, δηλώνοντας πως «δεν πολυμιλάω για τους τραυματισμούς. Αν μπορούν να παίξουν, θα παίξουν, αλλά νομίζω πως πρέπει να κοιτάμε το βάθος, τη μεγάλη εικόνα. Κι ο Αϊζάια Κάζινς και ο Παπαγιάννης θέλουν να παίξουν, αλλά θα γίνει ό,τι είναι καλύτερο γι’ αυτούς κι εμάς. Δε θέλω να τους πιέσω να επιστρέψουν».

Πάντως, στην τελευταία προπόνηση των Κιγνκς, ο «Big George» είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πέτζα Στογιάκοβιτς, ο οποίος επισκέφθηκε την ομάδα και παρακολούθησε την προπόνηση.

Όταν ο Παπαγιάννης συνάντησε τον Στογιάκοβιτς! (pic)
πηγή: sdna.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News