Όταν ο Μπόλονι έγινε... Πογιάτος!

Όταν ο Μπόλονι έγινε... Πογιάτος!

Σε μια περίεργη ιστορία στην προπονητική του καριέρα ο Λάσλο Μπόλονι έγινε… Ντάνι Πογιάτος στην Γάνδη, από όπου και αποχώρησε ύστερα από 25 μέρες και τρία παιχνίδια.

Το τρία το… κακό «κυνηγάει» Ντάνι Πογιάτος και Λάσλο Μπόλονι. Βέβαια, οι δύο προπονητές δεν έχουν κανένα άλλο κοινό σημείο, πέρα από τις τελευταίες τους σύντομες θητείες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός «εξαργύρωσε» την εξαιρετική δουλειά που έκανε στην Άντβερπ και μετακόμισε στην Γάνδη. Εκεί, όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν, όπως θα περίμενε κανείς.

Ο 67χρονος προπονητής ήρθε σε κόντρα με τον σούπερ σταρ της ομάδας, τον Ουκρανό επιθετικό, Ρόμαν Γιάρεμτσουκ. Μετά τη νίκη επί της Μαλίν, ο τελευταίος δήλωσε: «δεν μου άρεσε το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Ήμασταν σαν ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Αν υπήρχαν φίλαθλοι, θα μας αποδοκίμαζαν. Και εγώ θα συμφωνούσα μαζί τους.».

Για να έρθει η απάντηση από τον Μπόλονι: «αν άκουγα την άποψη 26 παικτών και τριών τερματοφυλάκων, μάλλον θα φύτευα μια σφαίρα στο κεφάλι μου.».

Σαν συνέπεια, ο Γιάρεμτσουκ δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στο Έουπεν, ήρθε το στραβό αποτέλεσμα και ο Μπόλονι αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News