Όταν ο Αναστασίου δεν ήθελε Εμποκού

Όταν ο Αναστασίου δεν ήθελε Εμποκού

Διβάστε για το παρασκήνιο που υπάρχει στην υπόθεση του Πολ Ζοσέ Εμποκού, ο οποίος είχε απασχολήσει ξανά τον Παναθηναϊκό πριν από περίπου δύο χρόνια. 

Ο Πολ-Ζοσέ Εμποκού είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό, αλλά για τρεις λόγους δεν προχώρησε η περίπτωση του Κονγκολέζου εξτρέμ για το «τριφύλλι». 

[ads2]

Ο πρώτος και κύριος λόγος ήταν η παραμονή του Νίκου Καρέλη στους «πράσινους», αφού η Γκενκ δεν πρόσφερε τα χρήματα που επιθυμούσαν στην ομάδα. 

Ο δεύτερος ήταν πως ο Αφρικανός άσος ήθελε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του μετά την παρουσία του στη Σταντάρ Λιέγης, άσχετα αν πήγε ως δανεικός στην Κάλιαρι και στη συνέχεια στην Κιέβο. 

Ο τρίτος λόγος όμως ήταν η απόφαση του Γιάννη Αναστασίου να αποκτηθεί φορ περιοχής και όχι εξτρέμ ή περιφερειακός επιθετικός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News