Όταν (και) ο Παναθηναϊκός απέρριψε τα αδέρφια Μπολ!

Όταν (και) ο Παναθηναϊκός απέρριψε τα αδέρφια Μπολ!

Μία απίστευτη ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας! Ο Παναθηναϊκός, η Χίμκι, η Μπαρτσελόνα και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες απέρριψαν τα αδέρφια ΛαΜέλο και ΛιΆντζελο Μπολ που προτάθηκαν ως “πακέτο” σε αρκετούς συλλόγους.

Η απόφαση να απορριφθούν οι δύο νεαροί Αμερικανοί ήταν αρκετά εύκολοι, αφού όπως είδαμε και στη λιθουανική Βιτάουτας δεν είναι δυνατό – με τα τωρινά δεδομένα – οι δύο αθλητές να μπουν σε καλούπι και να ταιριάξουν σε ένα κλαμπ.

Οι λόγοι της απόρριψης (αυτή έγινε πριν από μερικές εβδομάδες) ήταν απλοί και κατανοητοί. Ο -κακός σουτέρ- ΛαΜέλο αγωνίζεται στο “1” και ο ΛιΆντζελο στο “2”. Δεν θα μπορούσαν να απασχολήσουν σοβαρά τον Παναθηναϊκό (και κάθε άλλη σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα) αφού υπήρχε η απαίτηση η μπάλα να περνάει συνέχεια από πάνω τους και να έχουν την μερίδα του λέοντος στο παιχνίδι της ομάδας. Παράλληλα, ο εκκεντρικός πατέρας τους (Λαβάρ) έχει την τάση να θέλει να χώνεται παντού και δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει μία ομάδα…άνω κάτω. Τέλος, υπάρχουν μεγάλες ενστάσεις και τον χαρακτήρα των δύο αθλητών. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του ΛιΆντζελο Μπολ που δικάστηκε για ληστεία στην Κίνα!

Για την ώρα και οι δυο τους αγωνίζονται στην Λος Άντζελες Μπόλερς που ίδρυσε -μαντέψτε ποιος- ο πατέρας τους, αφού δεν κατάφεραν ακόμη να βρουν συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ, του EuroCup ή της Euroleague.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News