Όσο πάει και... λύνεται!

Όσο πάει και... λύνεται!

Πολύ καλός ο Βασίλης Ζαγαρίτης στο Φάληρο, με ανεξάντλητες δυνάμεις, συνεχόμενα πάνω-κάτω και περιορισμό του επικίνδυνου Ραντζέλοβιτς.

Πολύ καλός ο Βασίλης Ζαγαρίτης στο Φάληρο, με ανεξάντλητες δυνάμεις, συνεχόμενα πάνω-κάτω και περιορισμό του επικίνδυνου Ραντζέλοβιτς.

Ο γεννημένος στις 4 Μαΐου 2001 εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2015 από τον ΠΑΣ Κιθαιρών Καπαρελλίου με τους πράσινους να τον έχουν εντοπίσει αγωνιζόμενο σε παιχνίδι της ΕΠΣ Θηβών κι εν συνεχεία να τον δοκιμάζουν πριν το τεχνικό τιμ δώσει το τελικό ΟΚ για την ένταξη του στην ακαδημία και μάλιστα ως εσώκλειστος.

Μέλος της Κ17 που βρέθηκε το 2018 στο τελικό του Final 4, το 2019 αγωνίστηκε στην Κ19 κυρίως ως αριστερός εξτρέμ.

Αργησε να βρει ρυθμό αλλά όσο ο προπονητής τον εμπιστεύεται όλο και περισσότερο απελευθερώνεται.

Στην Κρήτη είχε αμυντικά πολλά προβλήματα με τον Γρίβα του ΟΦΗ, με τον Βόλο έχασε τον Γκουαροτσένα, πριν εκείνος γυρίσει τη μπάλα στο πέναλτι κι ο Μπαρτόλο ισοφαρίσει.

Από εκεί και μετά ξεκινά η άνοδος του παίκτη, με τη Λαμία ήταν ανεβασμένος επιθετικά, είχε να επιδείξει δύο καλές σέντρες ακριβείας, με τον Ατρόμητο είχε κουρσες, δυνάμεις και μερικά καλά τάκλιν, προσπάθησε για το καλύτερο δυνατόν.

Στο Φάληρο γενικά είχε πολύ καλή εικόνα και αμυντικά και επιθετικά, αφού με πολλά ανεβάσματα και σέντρες προς την εστία του Σα προσπαθούσε για κάτι καλό.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News