Οριστικό: Υπέγραψε ο Ντόρσεϊ

Νέα πρόκληση Ντόρσεϊ: Χαρακτήρισε «δεύτερο σπίτι» του το ΟΑΚΑ!

Δεν έχει διάθεση να γυρίσει στην Ευρώπη ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και φροντίζει με κάθε του κίνηση να δείχνει ότι πρώτα θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για να μείνει στις ΗΠΑ και στη συνέχεια θα εξετάσεις τις επιλογές του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Όπως αποκάλυψε ο Hall of Famer δημοσιογράφος, Μαρκ Στάιν, ο Ντόρσεϊ υπέγραψε συμβόλαιο στη G-League και θα επιστρέψει στους Τέξας Λέτζεντς οι οποίοι διατηρούν τα δικαιώματά του.

Ωστόσο, πλέον μπορεί οποιαδήποτε ομάδα του NBA να τον “τραβήξει”, καθώς δεν δεσμεύεται με Two-Way με τους Ντάλας Μάβερικς.




Ο Ντόρσεϊ έγραψε 24.4 πόντους με το απίθανο 47% στο τρίποντο (3.7 εύστοχα σουτ ανά 7.9 εκτελεσμένα), με 84.2% στις βολές, με 5.6 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 32.5 λεπτά σε 17 αγώνες με τη φανέλα των Λέτζεντς πριν οι Μάβερικς τον αποδεσμεύσουν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News