Το ματς στον Εξάστερο - Ζητούσαν αναβολή οι πράσινοι

Το ματς στον Εξάστερο - Ζητούσαν αναβολή οι πράσινοι

Ο Παναθηναϊκός κερδίζει με 0-20 το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν. Ζήτησαν αναβολή οι πράσινοι.

Υπέρ του Παναθηναϊκού θα… πάει το ματς με τη Βιλερμπάν, όπως προβλέπει ο κανονισμός.

Οι Γάλλοι δεν κατέβηκαν να παίξουν, αφού δεν συμπλήρωσαν οκτάδα και με βάση το πρωτόκολλο της διοργάνωσης το ματς θα το κερδίσει με 20-0 ο Εξάστερος.

O Αθλητικός Δικαστής θα εξετάσει την υπόθεση με βάση το άρθρο 6 που προβλέπει ήττα με 20-0 της ομάδας που δεν συμβαδίζει με τις οδηγίες ή τους περιορισμούς της χώρας της.

Όλα αυτά βέβαια, τη στιγμή που οι πράσινοι, είχαν ζητήσει ΠΡΙΝ ταξιδέψουν για τη Γαλλία, με επίσημο αίτημα στην Ευρωλίγκα να αλλάξει ημερομηνία ο αγώνας.

Άλλωστε η νίκη στα χαρτιά δεν… εκπροσωπεί την ομάδα με τους 6 ευρωπαϊκούς τίτλους. Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε, ωστόσο η διοργανώτρια αρχή δεν σεβάστηκε το ίδιο της το προϊόν.

Για την Ιστορία, αναμένουμε την επίσημη απόφαση της Ευρωλίγκας και την κατοχύρωση του ματς υπέρ του Παναθηναϊκού. Μακάρι να μην ληφθεί η συγκεκριμένη απόφαση, ωστόσο μια διοργάνωση που δεν σέβεται το άθλημα, δύσκολα θα πράξει το σωστό και το ηθικό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News