Οριστικό: Το κανάλι που θα δείξει το Παναθηναϊκός- Φέγενορντ

Οριστικό: Το κανάλι που θα δείξει το Παναθηναϊκός- Φέγενορντ

Από τα αθλητικά κανάλια της Nova θα μεταδοθεί του φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Φέγενορντ.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Ολλανδία και θα δώσουν σειρά φιλικών αναμετρήσεων. Το μενού ανοίγει με τον αγώνα κόντρα στη Φέγενορντ την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 21:00 το βράδυ.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από τη Nova, ανοίγοντας ουσιαστικά έναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Δεν αποκλείεται δηλαδή να έχουμε περαιτέρω εξελίξεις στο ζήτημα των τηλεοπτικών του «τριφυλλιού».

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε από πέρσι συμβόλαιο με την ΕΡΤ.

Οι πράσινοι απευθύνθηκαν στη δημόσια τηλεόραση ωστόσο η κατάσταση που επικρατεί στη Δημόσια τηλεόραση μετά την αλλαγή στην κυβέρνηση είναι ρευστή. Από τη Δημόσια τηλεόραση απάντησαν ότι δεν είναι δυνατό αυτή την περίοδο να βγάλουν παραγωγή κι έτσι ο Παναθηναϊκός απευθύνθηκε στη Nova.

Πρέπει να πούμε ότι υπάρχουν επαφές μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Nova για το τηλεοπτικό συμβόλαιο της νέας σεζόν. Στο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει οι πράσινοι που ήταν διετούς διάρκειας υπάρχει ειδικός όρος για «διαζύγιο» κοινή συναινέσει, αρκεί η μία ή η άλλη πλευρά να αποφασίσει ότι επιθυμεί να αποχωρήσει. Αν ο Παναθηναϊκός δηλαδή θελήσει μπορεί να αποχωρήσει.

Πηγή: dailymedia.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News