Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Μπερνάρντ!

Παναθηναϊκός: Ζαλίζουν τα ποσά για Μπερνάρντ - Κοντά στα 5 εκατ. συνολικά

Παίκτης του Παναθηναϊκού μπορεί να θεωρείται ο Μπερνάρντ Ντουάρτε, ο οποίος ενημέρωσε τους πράσινους πως θα φθάσει την Παρασκευή στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η μεταγραφή του καλοκαιριού είναι πλέον γεγονός και τίποτα δεν μπορεί να τη χαλάσει.

Ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ Παναθηναϊκού και Σαρίγια, ο Βραζιλιάνος θα ταξιδέψει την Παρασκευή στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά και θα ντυθεί στα πράσινα επισφραγίζοντας το «μπαμ» του καλοκαιριού.




Ο Μπερνάρντ θα είναι στην Ελλάδα εντός των επόμενων 48 ωρών, πιθανότατα θα υπάρξει και ενημέρωση από πλευράς Παναθηναϊκού για… υποδοχή στον παίκτη, αλλά έτσι κι αλλιώς αναμένεται να υπάρξει τέτοια την ερχόμενη Κυριακή στη Λεωφόρο.

Εκεί που για πρώτη φορά ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να αποθεώσει τον νέο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, αφού ο Βραζιλιάνος είναι πολύ πιθανό να παρακολουθήσει από κοντά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News