Οριστικό: «Κλείδωσε» η νέα ομάδα του Μακέντα

Μακέντα: «Έχω δείξει ποιος είμαι, απέδωσε το νέο σύστημα!»

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε ένα σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του, μετά την απόκτηση του Μοχάμεντ Μπεν από τον Ερυθρό Αστέρα.

Σύμφωνα με ΜΜΕ του νησιού έκλεισε και τον Φεντερίκο Μακέντα.

Ο 31χρονος Ιταλός επιθετικός μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό στην Ανκαρακουτσού, υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών με ετήσιες απολαβές 900.000 ευρώ.




Ο Μακέντα αποδέχθηκε την πρόταση να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και σήμερα το απόγευμα αναμένεται στη Λευκωσία, καθώς υπάρχει συμφωνία με το σύλλογο της Τουρκίας για το δανεισμό του Ιταλού φορ έως το τέλος της σεζόν.

Μετά από 19 αγωνιστικές στο τουρκικό πρωτάθλημα ο Μακέντα δεν έχει θέση στη βασική ενδεκάδα. Χρησιμοποιήθηκε μόλις 343 λεπτά στο πρωτάθλημα, χωρίς να πετύχει γκολ.

Τακτική και παιχνίδι

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ (26/1, 19:30, «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Αποφόρτιση ακολούθησε ο Πούγγουρας και ατομικό ο Μάγκνουσον.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News