Οριστική συμφωνία με Ράντονιτς - Η διάρκεια του συμβολαίου

Οριστική συμφωνία με Ράντονιτς - Η διάρκεια του συμβολαίου

Ο Παναθηναϊκός έδωσε τα χέρια με τον Ντέγιαν Ράντονιτς και γυρίζει σελίδα με τον Μαυροβούνιο head coach στο «τιμόνι» του για την επόμενη διετία.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ολοκλήρωσε το ραντεβού με τον Ντέγιαν Ράντονιτς στην Αθήνα και όλα δείχνουν ότι την Πέμπτη (30/06) θα πέσουν και οι ανακοινώσεις.

Η συνάντηση με τον Αργύρη Πεδουλάκη ολοκληρώθηκε με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ να αναλύει στον Μαυροβούνιο προπονητή το πλάνο του «τριφυλλιού» για τη νέα σεζόν.

Ο 52χρονος προπονητής ύστερα από ένα μικρό «σίριαλ» με τον Ερυθρό Αστέρα και τον Παναθηναϊκό επέλεξε τους «πράσινους» και θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία τους, καθώς συμφώνησε με το πλάνο που του παρουσιάστηκε από τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους συνεργάτες του στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News