ΟΡΙΣΤΙΚΗ απόφαση Αλαφούζου για Στραματσόνι

ΟΡΙΣΤΙΚΗ απόφαση Αλαφούζου για Στραματσόνι

Μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, την ισοπαλία στη Λεωφόρο, αλλά κυρίως τη νέα κακή εμφάνιση του «τριφυλλιού», έκαναν πάλι την εμφάνισή τους νέα σενάρια για τον Αντρέα Στραματσόνι και το μέλλον του στον πάγκο των «πράσινων».

Ο Γιάννης Αλαφούζος, πάντως, δεν… σηκώνει κουβέντα για τον «Στράμα» και τον στηρίζει, κάτι που φάνηκε και από την απόφασή του να είναι και ο τεχνικός της ομάδας στη συνάντηση με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

[ads2]

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θέτει θέμα προπονητή, θεωρεί ότι ο χρόνος για να κριθεί ο Στραματσόνι είναι λίγος και τονίζει ότι «στόχος είναι να χτίσουμε μια ομάδα. Ο προπονητής θα κριθεί από τη νέα σεζόν».

Θυμίζουμε ότι ο Ιταλός έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τους «πράσινους» και η απόφαση να συνεχιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών, είναι ειλημμένη.

Sportfm.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News