Οργια Ισπανού σαν... ψευτοδεκάρι!

Οργια Ισπανού σαν... ψευτοδεκάρι!

Oργίασε ο Καρλίτος παίζοντας σαν ελεύθερος επιθετικός πίσω από τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο μικρός είναι ιδανικός για δίδυμο με έναν εκ των Καρλίτος-Μακέντα που είναι μπαλαδόροι, ντελικάτοι και δεν τους αρέσει να…χτυπιούνται με τα αντίπαλα μπακ όπως κάνει ο Έλληνας.

Ο Γιοβάνοβιτς έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα με την ιδανική συνεργασία των δύο επιθετικών κι ίσως καθιερώσει αυτό το σχήμα κρατώντας Βιγιαφάνιες και Λούντκβιστ ως αλλαγές.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να χρησιμοποιεί τον Καρλίτος ως δεύτερο φορ ή ακόμη και ως δεκάρι, αυτό ελευθερώνει όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τον παίκτη μαζί του στη γραμμή κρούσης.

Ο Καρλίτος είναι σε θέση να τροφοδοτήσει συμπαίκτες αφού η τεχνική του κατάρτιση (πάντα το ξέραμε πως) είναι υψηλή. Το παν στο ποδόσφαιρο είναι η χημεία και η σωστή μοιρασιά ρόλων, ο Βιτάλ π.χ που δείχνει πως μπορεί να παίξει στα πλάγια (αρκεί να μην περιμένουν τα πάντα από αυτόν) έδειξε ακόμα καλύτερος σε σχέση με την πρεμιέρα, βλέποντας την άμυνα του αντιπάλου να επικεντρώνεται σε Καρλίτος-Ιωαννίδη-Χατζηγιοβάνη, αφήνοντας κενούς χώρους προς εκμετάλλευση.

Ας μην ξεχνάμε πως για το επιθετικό πλάνο υπάρχει και ο Παλάσιος που ακόμα ψάχνεται και αν τελικά… κουμπώσει θα δημιουργήσεις μια πολύ καλή επιθετική γραμμή.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News