Όργια φημών για ψηλό από την NBDL!

Όργια φημών για ψηλό από την NBDL!

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να προσθέσει έναν ακόμη παίκτη στο δυναμικό του πριν την έναρξη του δεύτερου γύρου στο Top16 της Ευρωλίγκας, με το twitter ν΄ αναφέρει διάφορα ονόματα σε συνδυασμό με τον «Εξάστερο».

Αρχικά λογαριασμοί στο δημοφιλές social media κάνουν λόγο για επιμονή του «τριφυλλιού» στην Αναπτυξιακή Λίγκα, ώστε και ο ψηλός που θα έρθει να προέρχεται από εκεί, όπως ο Έλιοτ Ουίλιαμς (Σάντα Κρουζ Ουόριορς).

[ads2]

Δύο είναι τα ονόματα που ακούγονται έντονα για τους «πράσινους», δίχως να υπάρχει επιβεβαίωση από άλλη πηγή ότι κάποιο ενδιαφέρον υπάρχει από την ελληνική ομάδα.

Το πρώτο δεν είναι άγνωστο… Ο Ρόναλντ Ρόμπερτς Τζούνιορ (φώτο) είχε γραφτεί για τον Παναθηναϊκό όταν τραυματίστηκε ο Τζέιμς Γκιστ, ενώ έπαιξε ως σενάριο και για τον Ολυμπιακό και για την ΑΕΚ. Είναι 24 ετών κι αγωνίζεται στους Raptors 905 στην NBDL. Συμμετείχε στο Summer League του Τορόντο, όπου είχε σε τέσσερα παιχνίδια με τους Ράπτορς του ΝΒΑ 10,3 πόντους και 9,5 ριμπάουντ μέσο όρο. Ο Αμερικανοδομινικανός έχει ύψος 2,03 μέτρα κι έχει περάσει από το Πρωτάθλημα των Φιλιππίνων και από την NBDL.

Συγκεκριμένα από την πρώην ομάδα του Ουίλιαμς (Σάντα Κρουζ) και τους Ντέλαγουερ 87ers. Φέτος με τους 905 έχει 18,1 πόντους μέσο όρο σε 24 παιχνίδια και 12,1 ριμπάουντ. Το δεύτερο όνομα που παίζει πολύ στο twitter για το «τριφύλλι», από λογαριασμούς οι οποίοι ασχολούνται με το μπάσκετ, είναι αυτό του ύψους 2,03 Βινς Χάντερ. Είναι 21 ετών κι αγωνίζεται στην NBDL με τους Ρενό Μπίγκχορνς, θυγατρική των Σακραμέντο Κινγκς του ΝΒΑ. Την τρέχουσα σεζόν σε 31 αγώνες έχει 21,8 πόντους μέσο όρο και 11,3 ριμπάουντ. Και οι δύο παίκτες έχουν καλά στοιχεία, αλλά είναι άγνωστο αν για τη θέση του ψηλού ο Παναθηναϊκός θα στραφεί τελικά στην περίεργη αγορά της Αναπτυξιακής Λίγκας των ΗΠΑ. Το άμεσο μέλλον θα δείξει…

novasports.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News