Οργή στον Παναθηναϊκό - Έκτακτη ανακοίνωση με «βόμβες»

Οργή στον Παναθηναϊκό - Έκτακτη ανακοίνωση με «βόμβες»

Πυρ και μανία είναι στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με τον τρόπο που κρίθηκε ο πρώτος τελικός της Α1 Γυναικών με τον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για απίστευτες καταστάσεις στο ΣΕΦ.

Η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει την οργή και την αηδία του για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ΣΕΦ. Γράφτηκε ιστορία που όμοια της δεν έχει ξαναδεί το παγκόσμιο μπάσκετ.

Στην κρισιμότερη φάση του αγώνα που ίσως κρίνει έναν τίτλο οι διαιτητές σκαρφάλωσαν στην κερκίδα έπειτα από προτροπές των οπαδών του Ολυμπιακού… ώστε να παρθεί η απόφαση με βάση τη μετάδοση από το κανάλι youtube του αντίπαλου.
Τι και αν η μετάδοση είχε διαφορετικό ρολόι από τη γραμματεία, η διαιτητική τριάδα προχώρησε σε μια αμίμητη ενέργεια και έδωσε το ματς στη γηπεδούχο ομάδα.

Απαιτούμε από τα αρμόδια όργανα να εκδικαστεί άμεσα η ένσταση και να διορθωθεί το ιστορικό λάθος που προσβάλλει το ελληνικό μπάσκετ και να παιχτεί ο τίτλος μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι διαιτητές πέραν της συγκεκριμένης απόφασης λησμονήσαν να γράψουν στο φύλλο αγώνα τις λεπτομέρειες της επίθεσης που δέχτηκαν στο ημίχρονο…

Αν και αποφασίσαμε να μη ρίξουμε λάδι στη φωτιά για την επίθεση που δέχτηκε η αποστολή μας στο πρώτο ματς και για τα διαιτητικά λάθη, κάποιοι λανθασμένα τα εκλαμβάνουν ως αδυναμία.

Ο Παναθηναϊκός έφερε το μπάσκετ στην Ελλάδα σε άνδρες και γυναίκες, φροντίστε οι αρμόδιοι να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News