Οργή οπαδών: «Καλάθης ίσον αντίπαλος και... μισθοφόρος!»

Μόνος στην 11η θέση ο Καλάθης - Ξεπέρασε Σάρας

Με σκληρά λόγια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αντέδρασαν στις δηλώσεις του Νικ Καλάθη, που ανέφερε πως σκέφτηκε σοβαρά την πρόταση του Ολυμπιακού το καλοκαίρι.

Αν και κατέληξε στην Μπαρτσελόνα, ο επί μια τετραετία ηγέτης του Παναθηναϊκού παραδέχτηκε για ακόμη μια φορά πως σκέφτηκε να μετακομίσει στο αντίπαλο δέος, τον Ολυμπιακό.

Φυσικά, αυτό αυτόματα «μουντζούρωσε» την εικόνα που είχαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού για το πρόσωπό του. Το Twitter πήρε… φωτιά με μερικές βαριές κουβέντες, όπως «Δεν είναι επαγγελματίας, ένας μισθοφόρος είναι», «πλέον είναι αντίπαλος!», «απλά απογοήτευση για Νικ!».

Διαβάστε μερικά από τα tweet αναφορικά με τον Καλάθη και τις δηλώσεις του για τον Ολυμπιακό

Σύλλογος Μεγάλος 1908
@syllmega1908
“Επαγγελματίας” ο αρχηγός της ομάδας (που τον πλούτισε) να μιλάει με τον αιώνιο αντίπαλο; “Επαγγελματίας” θα ήταν αν καθόταν ένα γ@μημένο καλοκαίρι να φτιάξει τις βολές του να μην ξεφτιλίζεται! Δεν είναι “επαγγελματίας”, ένας (επαναλαμβανόμενος) μισθοφόρος είναι! #paobc

“Επαγγελματίας” ο αρχηγός της ομάδας (που τον πλούτισε) να μιλάει με τον αιώνιο αντίπαλο; “Επαγγελματίας” θα ήταν αν καθόταν ένα γ@μημένο καλοκαίρι να φτιάξει τις βολές του να μην ξεφτιλίζεται! Δεν είναι “επαγγελματίας”, ένας (επαναλαμβανόμενος) μισθοφόρος είναι!#paobc

— Σύλλογος Μεγάλος 1908 (@syllmega1908) August 28, 2020

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News