Οπαδοί του Παναθηναϊκού «ντόπαραν» τους παίκτες έξω από το ΟΑΚΑ!

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με τη Φενερμπαχτσέ

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό πλησιάζει και μερίδα των οπαδών του Παναθηναϊκού έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, βρέθηκαν εκεί περίπου 400 φίλαθλοι των “πρασίνων”.

Συγκεκριμένα, περίπου 400 φίλοι των «πράσινων», οι οποίοι βρίσκονται έξω από το κολυμβητήριο και σε μακρινή απόσταση από τον χώρο όπου φτάνουν οι αθλητές, τους υποδέχθηκαν «θερμά», φωνάζοντας συνθήματα.

Παράλληλα, υπάρχει εκεί και έντονη αστυνομική δύναμη, καθώς αναμένεται και η αποστολή του Ολυμπιακού στο γήπεδο, με το τζάμπολ της αναμέτρησης να είναι προγραμματισμένο για τις 21.00.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News