Ωραίος για ένα ημίχρονο ο Παναθηναϊκός - Αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ (vids)

Ωραίος για ένα ημίχρονο ο Παναθηναϊκός - Αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ (vids)

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου, «εξαφάνισε» τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος, βρήκε γκολ με τον Τσέριν, αλλά στο β’ ημίχρονο «κατέρρευσε» έπειτα από τις αλλαγές των Μπερνάρ – Τσόκαϊ και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Ολιβέιρα. Χάθηκε το Κύπελλο για το Τριφύλλι, υπερασπίζεται την πρωτιά τη Δευτέρα κόντρα στην Τρίπολη.

Οι «πράσινοι» μπήκαν με μεγάλη ένταση στο γήπεδο και μοναδικό σκοπό να βρουν το γρήγορο γκολ. Στο 4ο λεπτό ο Τσόκαϊ σούταρε εντός εστίας. ο Κοτάρσκι μπλόκαρε με δυσκολία. Ο ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη του τελική στο 8′ από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Ολιβέιρα άουτ.




Η Λεωφόρο πήρε «φωτιά» στο 18ο λεπτό! Ο Τσέριν άνοιξε το γκολ με απίστευτο σουτ εκτός περιοχής από απίθανη πάσα του Μπερνάρ στον άξονα. Ακολούθησαν… καπνογόνα στο γήπεδο με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί και να «παγώσει» ο ρυθμός.




Το Τριφύλλι είχε δύο καλές περιπτώσεις με τον Σπόραρ να βρει δεύτερο γκολ… ισοφάρισης. Στην πρώτη ευκαιρία ο Σλοβένος δεν κοντρόλαρε καλά την μπάλα σε θέση βολής για γκολ, ενώ στη δεύτερη εκείνος σούταρε πολύ ψηλά άουτ στο 45+2 από πάσα του Μπερνάρ.

Ο Γιοβάνοβιτς έριξε με την έναρξη του β’ μέρους τον Μαντσίνι στη θέση του Τσόκαϊ με τον Αργεντινό να αποθεώνεται από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε με τον Νάρεϊ, ωστόσο, ο παίκτης των φιλοξενούμενων ήταν πεντακάθαρα σε θέση οφσάιντ. Ο Τσέριν «απείλησε» με δυνατό σουτ στο 64′ , η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Κοτάρσκι.




Στο 66′ ο πράσινος τεχνικός έριξε τους Ιωαννίδη και Σάντσες στις θέσεις των Μπερνάρ και Κουρμπέλη. Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε με πέναλτι του Ολιβέιρα να ισοφαρίσει το ματς σε 1-1 έπειτα από (σωστή) απόφαση του Βιλιάνεν για χέρι του Τσέριν. Ο Γιοβάνοβιτς έβαλε Κλεινχέισλερ και Χουάνκαρ στις θέσεις των Παλάσιος και Πούχατς.




Ο Τόμας πήρε κόκκινη στο 90′ για χτύπημα εκτός φάσης στον Σάρλια αφήνοντας τους ασπρόμαυρους με 10 ποδοσφαιριστές για τον εξτρά χρόνο των καθυστερήσεων.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σάρλια, Κουρμπέλης, Πούχατς, Πέρεθ, Τσόκαϊ, Τσέριν, Παλάσιος, Μπερνάρ, Σπόραρ

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ίνγκασον, Αουγκούστο, Ολιβέιρα, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Ντάντας, Σοάρες, Κουλιεράκης, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News