Η ώρα του Λέτο

Η ώρα του Λέτο

Ήρθε η ώρα του Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός άσος θα βρίσκεται –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- για πρώτη φορά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Ατρόμητο (εφόσον συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα, λόγω και των χθεσινών επεισοδίων στην Τούμπα). 

Τις τελευταίες μέρες ο «Σέμπα» ανεβάζει διαρκώς ρυθμούς (αν και ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος) και ο Αντρέα Στραματσόνι τον υπολογίζει.

[ads2]

Είναι ενδεικτικό πως χθες τον χρησιμοποίησε σε δύο θέσεις: Τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα αριστερά της επιθετικής τριπλέτας στο 4-3-3. 

Όλα δείχνουν πως ο Λέτο θα βρίσκεται στους «εκλεκτούς» του Ιταλού τεχνικού, που θα ανακοινωθούν το Σάββατο και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή στην αναμέτρηση, κάνοντας την επανεμφάνισή του με την πράσινη φανέλα. 

Υπενθυμίζεται πως ο Μάρκους Μπεργκ είναι πανέτοιμος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα παίξει κανονικά στην κορυφή της επίθεσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News