Ώρα... τελικού - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Η αλλαγή του Σάρλια είχε... αιτία!

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στην πηγή και θέλει να πιει νερό.

Απόψε στη Λαμία, κόντρα στην τοπική ομάδα, το Τριφύλλι θέλει να μην πετάξει στα σκουπίδια το 1-0 της Λεωφόρου και να πάρει το αποτέλεσμα που θα του δώσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Από εκεί και πέρα δεν λείπουν τα προβλήματα, καθώς η προετοιμασία για το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με δύο απρόοπτα, καθώς εκτός πλάνων έμειναν οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Αχιλλέας Πούγγουρας.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση λόγω χτυπήματος στον μηρό που του προκάλεσε αιμάτωμα, ενώ ο κεντρικός αμυντικός έχει ενοχλήσεις στη μέση και ακολούθησε θεραπεία.

Επιπλέον, εκτός έμειναν οι Λούντκβιστ, Αγιούμπ, Βαγιαννίδης, που επίσης συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.

Η αποστολή:

Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Ο αγώνας Λαμία – Παναθηναϊκός, θα ξεκινήσει στις 18.00.

Γιοβάνοβιτς: “Μας αδικεί το 1-0, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο”

Να σκοράρει και άλλα γκολ ήθελε από την ομάδα του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, λέγοντας πως το 1-0 αδικεί τους «πράσινους», ενώ επίσης ανέφερε πως η πρόκριση δεν έχει «κλειδώσει» ακόμη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Σίγουρα θέλαμε καλύτερο σκορ και θα μπορούσε εύκολα να το έχουμε. Κάναμε ένα καλό ματς απέναντι σε μία ομάδα που ήταν αρκετά κλεισμένη στην περιοχή της. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Το 1-0 αδικεί την ομάδα μας, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε μία καλή ομάδα. Η πρόκριση είναι ακόμη ανοιχτή και θα έχει πολύ ενδιαφέρον και το δεύτερο ματς.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News