Να αναρριχηθεί στη βαθμολογία - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Το απίστευτο στατιστικό στη νίκη κόντρα στη Βίρτους!

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική της Euroleague

Το απόλυτο στις νίκες αναζητεί ο Παναθηναϊκός στην ολοκλήρωση της «διαβολοβδομάδας» στην Euroleague! Ο «εξάστερος» μετά τη νίκη την Τετάρτη απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια στην παράταση με 88-85, φιλοδοξεί απόψε (21:00), εκ νέου στο ΟΑΚΑ, να πάρει το «ροζ φύλλο» και απέναντι στη Βιλερμπάν.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο 3-6 και γνωρίζουν ότι μια νέα επιτυχία στο ΟΑΚΑ θα τους φέρει πιο κοντά στην οκτάδα. H νίκη επί της Βίρτους μπορεί να ήρθε «δια πυρός και σιδήρου», όμως προσθέτει σε μια κρίσιμη στιγμή αυτοπεποίθηση.

Η Βιλερμπάν βρίσκεται επίσης στο 3-6 και η εντός έδρας ήττα την Τετάρτη από την Μπάγερν με 74-75 αύξησε κατακόρυφα την πίεση στην ομάδα του Πάρκερ. Οι Γάλλοι απέναντι στους Βαυαρούς περίμεναν τα πάντα από τον ηγέτη τους Νάντο Ντε Κολό, όμως προδόθηκαν από την άμυνα. 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime HD.

Ράντονιτς: «Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια»

Όπως είναι φυσιολογικό, ο Ντέγιαν Ράντονιτς τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος, ενώ έδωσε το σύνθημα για το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε μετά το ματς.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο που μας βοήθησε πολύ να επιβιώσουμε και να κερδίσουμε. Ελπίζω σε δύο μέρες να είναι πάλι εδώ. Στο τέλος και την παράταση μας βοηθήσαν πολύ. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό. Η τρίτη περίοδος ήταν πολύ καλή. Δεν πήραμε το ματς στην κανονική διάρκεια, αν και προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπους, αλλά είναι για εμάς μεγάλη νίκη γιατί παίζαμε με μια ομάδα με ποιότητα, κερδίζουμε χρόνο, αλλά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σωματικά και πνευματικά για το ματς με τη Βιλερμπάν».

Η διαιτητική τριάδα και το «πράσινο» παρελθόν

Η Euroleague ανακοίνωσε την τριάδα των διαιτητών για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Βιλερμπάν (25/11). Όπως έγινε γνωστό, οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρες, Μπόρις Ρίζικ και Τόμας Τραβίτσκι θα σφυρίξουν στην αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με τους Γάλλους, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague.

Την τελευταία τριετία στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός μετράει δύο νίκες (88-71 και 100-88) κόντρα στη Βιλερμπάν. Πέρσι η ομάδα του Πάρκερ επικράτησε με 70-84, σε ένα παιχνίδι με πολλές απουσίες για τους «πράσινους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News