Ώρα για πάουερ φόργουορντ στον Εξάστερο

Ώρα για πάουερ φόργουορντ στον Εξάστερο

O Παναθηναϊκός κινείται και για την απόκτηση του βασικού πάουερ φόργουορντ, καθώς η περίπτωση του Τορνίκε Σενγκέλια δεν προχώρησε.

Οι «πράσινοι» πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στην αμερικανική αγορά, όπου οι επιλογές των παικτών είναι σαφώς περισσότερες και δίχως αμφιβολία πιο ποιοτικές.

[ads2]

Ο Παναθηναϊκός βεβαίως έχει ήδη τέσσερις μη κοινοτικούς ξένους στο ρόστερ και αυτό σημαίνει πως στον α’ γύρο του πρωταθλήματος της Α1 της νέας σεζόν δεν θα έχει όλους τους ξένους του διαθέσιμους.

Οι «πράσινοι», όμως, στον δεύτερο γύρο και φυσικά στα πλέι οφ θα μπορούν να έχουν έξι ξένους μη κοινοτικούς στο ρόστερ τους για τους αγώνες στην Α1, ενώ θυμίζουμε πως στην Εuroleague δεν υπάρχει αντίστοιχος περιορισμός, κάτι που σημαίνει πως με έξι Αμερικανούς πρώτης γραμμής μπορεί να συνθέσει ένα πανίσχυρο ρόστερ…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News