Ώρα για μεταγραφή που θα κάνει δουλειά στον Κάτας

Παναθηναϊκός: Οι αντιδράσεις στα αποδυτήρια μετά το διπλό (pics)

Ο Παναθηναϊκός ψήλωσε το σχήμα του στο ΣΕΦ παίζοντας αποκλειστικά με δίμετρους, δίχως κλασικό πλέι-μέικερ.

Ο Παναθηναϊκός ψήλωσε το σχήμα του στο ΣΕΦ παίζοντας αποκλειστικά με δίμετρους, δίχως κλασικό πλέι-μέικερ.

Όλες οι μεγάλες ιδέες ξεκίνησαν σαν αίρεση, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, ο Οντέτ Κάτας θα βάλει σε ρίσκο την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων αν δεν αποκτήσει αυθεντικό πόιντ ώστε να σταματήσουν οι πειραματισμοί.

Σύμφωνοι, ο πρωταθλητής έμεινε όρθιος στον Πειραιά, όμως η ανάγκη για ενίσχυση του ρόστερ ουρλιάζει έξω από τη πόρτα της ομάδας.

Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι αμέσως μετά το ροζ φύλλο αγώνα στο λιμάνι ήρθε στην επιφάνεια έντονη δυσαρέσκεια για Μακ, Φόστερ που παρά τα στενότατα οικονομικά πλαίσια αναμένεται να αντικατασταθούν, την ώρα που η ΑΕΚ ακόμα κι ο Προμηθέας από τους Αμερικανούς τους παίρνουν μεγάλη βοήθεια.

Είναι νόμος ότι τους ξένους τους πληρώνεις για να κάνουν τη διαφορά. Σημαντικό, πάντως, ότι υπάρχει κινητοποίηση για παίκτη μετά από νίκη επί του “αιώνιου” που θα μπορούσε να λειτουργήσει αποπροσανατολιστικά. Ξέρουν μπάσκετ στο τριφύλλι και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη ακόμα και χωρίς μεγάλο πορτοφόλι.

Το Μαρούσι είναι η πόλη των μπασκετικών μποέμηδων, ένα “Παρίσι” για ανθρώπους της πορτοκαλί τέχνης και του πνεύματος που επειδή έχουν απόλυτη επίγνωση το που βαδίζει το σωματείο προσπαθούν την ύστατη ώρα να φέρουν παίκτη που θα κάνει δουλειά στον Κάτας.

Σε μια τέτοια ομάδα, με απόλυτη μπασκετική κουλτούρα δε μπορεί να μη συμβαίνουν …υπερβάσεις, έστω κι αν από φέτος μιλάμε για συμβόλαια με λεφτά που τις καλές εποχές έδινες στους…φροντιστές σου.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News