"Όπερα ο Διαμαντίδης" και το "μονάκι" με τον Αλβέρτη!

"Όπερα ο Διαμαντίδης" και το "μονάκι" με τον Αλβέρτη!

Με όπερα παρομοίασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, δεν συμφώνησε μαζί του όμως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Ο Σέρβος σέντερ του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην κάμερα του OTE TV και την εκπομπή «Pick & Roll», αναφέρθηκε στην επικείμενη αποχώρηση του αρχηγού των «πρασίνων» από την ενεργό δράση.

[ads2]

«Θα του αφιέρωνα ένα τραγούδι, ένα τραγούδι της όπερα. Γιατί όταν παίζει είναι σαν όπερα, είναι πανέμορφο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, από την πλευρά του, επεσήμανε: «Θα του αφιερώσω κάτι όταν τελειώσει. Μη βιαζόμαστε. Υπάρχουν κάποιοι μήνες ακόμα που μπορεί να προσθέσει κι άλλα. Εγώ, πάντως, όπερα δεν θα έλεγα. Όταν θα έρθει η ώρα θα δούμε. Η αγκαλιά μετά τον πέμπτο τελικό της σεζόν 2013-2014 ήταν πραγματική, θα μπορούσε να είναι και ύστερα από ένα μονό». Σε ερώτηση για το τι θα γινόταν εάν οι δυο τους έπαιζαν σήμερα ένα «μονό» απάντησε αστειευόμενος: «Μάλλον θα τον ψάχνουμε, αλλά κάτι θα γίνει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News