Οπαδοί στο Κορωπί - Οι ατάκες για Δώνη-Αλαφούζο

Πανό κατά Σαββίδη-Μαρινάκη στο ΟΑΚΑ (pic)

Οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο Κορωπί και στήριξαν Δώνη και παίκτες.

Οι οαπδοί, μεταξύ άλλων, ζήτησαν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι-οφ.

Παράλληλα, έκαναν ξεκάθαρο πως «δεν συμφωνούμε με την απόφαση του Αλαφούζου να φύγει ο Δώνης, ο προπονητής έπρεπε να παραμείνει στην ομάδα».

«Ήρθαμε σήμερα εδώ για να σας ζητήσουμε να μην παρατήσετε τα πλέι οφ και να τα δώσετε όλα για τη φανέλα, απ’ το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ μέχρι το τέλος.

Ξέρουμε ότι έχει δημιουργηθεί αναστάτωση χωρίς να έχετε εσείς την ευθύνη και ότι δεν σας άρεσε η απόλυση του προπονητή, αλλά από τη στιγμή που φοράτε αυτή τη φανέλα πρέπει να δίνεται τα πάντα και να την τιμάτε!

Έχετε μπροστά σας ντέρμπι με τους παραδοσιακούς μας αντιπάλους και έχει μεγάλη σημασία να παίξετε για τη φανέλα και για την ιστορία του συλλόγου.

Κόουτς πρέπει να σου πούμε μπράβο για τη στάση σου και πως σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στο σύλλογο.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να ξεχάσει ότι στα δύσκολα ήσουν εκεί και έκανες το καλύτερο που μπορούσες στις συνθήκες που βρήκες. Διαφωνούμε κάθετα με την απόλυσή σου και με τον τρόπο που αυτή έγινε.

Εμείς ξέρουμε ότι θα κάνεις τα πάντα για την ομάδα μέχρι την τελευταία ημέρα και σου ευχόμαστε καλή τύχη» ήταν ορισμένα από τα λόγια των οπαδών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News