Ομπράντοβιτς: Το ηγεμονικό συμβόλαιο που υπέγραψε στην Παρτιζάν

Ομπράντοβιτς: Το ηγεμονικό συμβόλαιο που υπέγραψε στην Παρτιζάν

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξανά στον πάγκο της Παρτιζάν έπειτα από 28 χρόνια.

Ο σύλλογος του Βελιγραδίου ανακοίνωσε πρόσφατα την πρόσληψη του πολυνίκη τεχνικού, που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και επιστρέφει στους πάγκους έπειτα από απουσία ενός έτους. Τελευταία του ομάδα ήταν η Φενέρμπατχσε (2013-2020).

Πρόκειται για μια εξέλιξη που είχε διαφανεί το προηγούμενο διάστημα και την οποία επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Όστογια Μιχαΐλοβιτς, με τοποθέτησή του στο mozzartsport.

«Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι για την επιστροφή του Ομπράντοβιτς. Νομίζω ότι κάθε λέξη είναι περιττή και ταυτόχρονα δεν είναι αρκετά δυνατή για να περιγράψει τι σημαίνει η επιστροφή του για την Παρτιζάν. Θα μιλήσουμε για περισσότερες λεπτομέρειες στη συνέντευξη τύπου. Έχουμε δουλειά να κάνουμε μπροστά μας», αναφέρει στην ανακοίνωση ο Όστογια Μιχαΐλοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Παρτίζαν «έδωσε 5.000.000 ευρώ για τρία χρόνια. Δηλαδή, αυτά πρόσφερε και συμφωνήθηκαν», σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Νίκη Μπάκουλη!

Η παρουσίαση του 61χρονου τεχνικού θα γίνει την προσεχή Δευτέρα.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News