Ομπράντοβιτς: «Ποτέ στον Ολυμπιακό, όσα κι αν μου πρόσφεραν- Εξαιρετικές οι σχέσεις μου με Δημήτρη»

Ομπράντοβιτς: «Ποτέ στον Ολυμπιακό, όσα κι αν μου πρόσφεραν- Εξαιρετικές οι σχέσεις μου με Δημήτρη»

Απολαυστικός ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε συνέντευξή του σε κυριακάτική εφημερίδα.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από όσα είπε ο Ζοτς στο Πρώτο Θέμα:

Για το ποιον ξεχωρίζει ανάμεσε σε Διαμαντίδη και Σπανούλη: Και τους δύο. Ομως ξεχωρίζω τον Διαμαντίδη Οχι μόνο για συναισθηματικούς λόγους. Αλλά και για τις επιδόσεις του. Και για το γεγονός ότι έφυγε σχετικά νωρίς. Και για τον χαρακτήρα του. Ο Διαμαντίδης είναι θησαυρός. Εκτός από θηριώδης παικταράς Διεθνούς επιπέδου. Ασύλληπτης ποιότητας Είναι και κάτι άλλο Ανώτερο από όλους τους τίτλους που έχει κατακτήσει. Είναι ο πιο honest man I ever met in my life.

Για το αν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό: Ποτέ στον Ολυμπιακό, όσα κι αν μου προσφέρανε. Η καρδιά μου το σπίτι μου το συναίσθημα μου είναι και θα παραμείνουν στον Παναθηναϊκό. Δεκατρία χρόνια ήταν αυτά Δεν δεχνιούνται με τίποτα. Αλλωστε περιττό να σου πω κανείς από τον Ολυμπιακό δεν μου έχει κάνει πρόταση. Αλλά και να μου έκανε εγώ δεν θα πήγαινα. Πάντα με τον Παναθηναϊκό. Η καρδιά μου με τον Παναθηναϊκό. Επαγγελματικά με τη Φενέρ. Δύο πράγματα εντελώς διαφορετικά.

Για τους Γιαννακόπουλους: Ποτέ δεν θα ξεχάσω τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Εξαιρετικές και ακηλίδωτες οι σχέσεις μου με τον Δημήτρη. Ο Παναθηναϊκός στην κορυφή των καλύτερων ομάδων του μπάσκετ Όταν παίζεις μαζί τους λειτουργεί hard music. Γιατί; Μα επειδή είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News