Ομόνοια - ΠΑΟΚ Live Streaming: Omonoia - PAOK

Ομόνοια - ΠΑΟΚ Live Streaming: Omonoia - PAOK

Μετά την αυτοκτονία επί ολλανδικού εδάφους απέναντι στην Αιντχόβεν, ο ΠΑΟΚ θέλει να μπει γερά στο κόλπο της πρόκρισης με το «διπλό» στην Κύπρο με την Ομόνοια.

Ομόνοια – ΠΑΟΚ Live Streaming: Omonoia – PAOK

Ομόνοια – ΠΑΟΚ Live Streaming: Omonoia – PAOK: Μετά την αυτοκτονία επί ολλανδικού εδάφους απέναντι στην Αιντχόβεν, ο ΠΑΟΚ θέλει να μπει γερά στο κόλπο της πρόκρισης με το «διπλό» στην Κύπρο με την Ομόνοια.

O «Δικέφαλος» του Βορρά προηγήθηκε με 0-2 στην Ολλανδία, όμως, η Αϊντχόβεν βρήκε τον τρόπο να γυρίσει… τούμπα το ματς 3-2, να πάρει τους τρεις βαθμούς και να βάλει δύσκολα… για τον ΠΑΟΚ στον όμιλο.

Ο Γκαρσία ζητάει απεγνωσμένα το τρίποντο απέναντι στην Ομόνοια για να παίξει η ομάδα του «τελικό» με την Γρανάδα στην Τούμπα την τελευταία αγωνιστική.

Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στην Κύπρο είναι διαθέσιμοι και προπονήθηκαν κανονικά. Συνεπώς, Ουρουγουανός τεχνικός είχε τη δυνατότητα να κάνει, όπως σχεδίαζε, το τελικό μοντάρισμα για το κρίσιμο ματς με την Ομόνοια.

Ματς χωρίς αύριο θεωρεί το αυριανό με την Ομόνοια για το Europa League ο Πάμπλο Γκαρσία, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα του πρέπει να κάνει το παιχνίδι της, ανεξάρτητα από το αν ο αντίπαλος θα προχωρήσει σε ροτέισον, ενώ για την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε περήφανος και αποφασισμένος να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη και αγάπη που έχει λάβει ο ίδια και η οικογένειά του.

Ομόνοια – ΠΑΟΚ Live Streaming: Αναλυτικά, ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για: 

-τη σημασία του αγώνα για τον ΠΑΟΚ: «Όλα τα παιχνίδια για μας είναι τελικοί, είναι δύσκολα. Πρέπει να δούμε στον αγωνιστικό χώρο πώς θα εμφανιστεί η Ομόνοια. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι, εμείς έχουμε τα δικά μας προβλήματα και θέλουμε να κάνουμε καλό παιχνίδι. Εγώ σαν προπονητής δεν κοιτάω ποιος είναι φαβορί και ποιος όχι. Αυτό που λέω στους παίκτες μου είναι να παίζουν κάθε παιχνίδι σαν τελικό, σαν να μην υπάρχει αύριο».

-τη σημασία να πάρει βαθμούς ο ΠΑΟΚ για μελλοντικές κληρώσεις: «Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και οι παίκτες να είναι έτοιμοι. Αυτό πρέπει να τους μεταφέρω. Έχουμε πολλά νέα παιδιά, πρέπει να ξέρουν πού είμαστε. Έχουμε δύο πολύ σημαντικά ματς μπροστά μας, αλλά το πρώτο βήμα είναι αύριο».

-τα συμπεράσματα για την Ομόνοια: «Έχουμε πολλές πληροφορίες, αλλά το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο. Πρέπει να είμαστε. Ξέρουμε με τι ομάδα θα παίξουμε και πρέπει να κάνουμε το δικό μας ματς. Το θέμα είναι να είμαστε εμείς καλά».

-την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ περήφανος. Όχι μόνο τώρα, είμαι 12 χρόνια στην Ελλάδα. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε χαρούμενοι εδώ. Έχουμε φίλους στην Ελλάδα, κάνουμε καλή ζωή και είμαστε προνομιούχοι. Γι’ αυτό πρέπει να έχουμε σεβασμό, να δουλεύουμε σκληρά και να τα δίνουμε όλα για να ανταποδώσουμε όλα μας έχουν δοθεί».

-την υποδοχή των φίλων του ΠΑΟΚ στην αποστολή: «Ελπίζω να μη μας κολλήσουν κορωνοϊό. Είμαστε μεγάλη ομάδα, όπου πάμε πάντα είναι εκεί. Στην Κύπρο έχει πολλούς φίλους ο ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι πολλά παιδιά έκαναν πολλά χιλιόμετρα και τώρα τα πράγματα δεν είναι καλά. Θα πρέπει να παίξουμε γι’ αυτόν τον κόσμο».

Ομόνοια – ΠΑΟΚ Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι…

Οι κορυφαίοι αγώνες σε Live Streaming!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News