Οι ομιλίες του Ουζουνίδη που "έφτιαξαν" τους παίκτες και το... πνίξτε τον Ολυμπιακό

Οι ομιλίες του Ουζουνίδη που "έφτιαξαν" τους παίκτες και το... πνίξτε τον Ολυμπιακό

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πίστευε 100% στη νίκη επί του Ολυμπιακού και φρόντισε να κάνει τους παίκτες να αισθανθούν το ίδιο.

Μέσα από ομιλίες ο Έλληνας τεχνικός προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του.

Την Τρίτη τους είπε: “Το πρόβλημά μας δεν είναι στα ντέρμπι. Την Κυριακή θα το κερδίσουμε σίγουρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, γιατί σε αυτό το ματς θα είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Το θέμα είναι την ίδια συγκέντρωση να παρουσιάζετε και στα μικρομεσαία παιχνίδια. Αυτό με τον Ηρακλή δεν έγινε. Παναθηναϊκός είμαστε, αν θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό θα πρέπει να αφήσουμε τις δικαιολογίες στην άκρη και να παίζουμε κάθε ματς με απόλυτη συγκέντρωση. Σε αυτά τα ματς πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία μας”.

Πρίν το ντέρμπι: “Ο Ολυμπιακός δεν έχει μάθει να τον πιέζουν ψηλά. Αυτό θα κάνουμε από την αρχή του αγώνα. Αν το κάνουμε συντονισμένα, θα κερδίσουμε εύκολα. Θα βρούμε πολλές ευκαιρίες και θα τους αιφνιδιάσουμε. Δεν θα μπορέσουν να αντιδράσουν», ήταν η σαφής εντολή του προπονητή, που δεν άλλαξε πλάνο στο ημίχρονο, παρά το προβάδισμα της ομάδας του. «Σε καμία περίπτωση δεν θα παίξουμε πιο πίσω. Συνεχίζουμε να πρεσάρουμε ψηλά και θα έρθουν οι ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να ανέβει και θα βρούμε χώρους”

Πάντως από σήμερα ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθεί να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του λεγοντάς τους ότι πρέπει να αφήσουν πίσω τη νίκη στο ντέρμπι και να εστιάσουν στο δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται μετά τη διακοπή.

Σήμερα ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα αποφασίσει σε ποια δύο από τα επόμενα τέσσερα ματς θα λείψει ο Βιγιαφάνιες

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News