Ομιλία και... γκάζια Δώνη - Όσα είπε στους παίκτες

Δώνης: «Θα μιλήσω με Νταμπίζα-πρόεδρο και θα δούμε τι θα γίνει...- Μίλησα με τους παίκτες»

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στη χθεσινή προπόνηση.

Πριν την χθεσινή προπόνηση μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του και για περίπου 20 λεπτά άκουσαν… εξάψαλμο για την εικόνα τους στα τελευταία παιχνίδια.

«Έχω κι εγώ τις ευθύνες μου σαν προπονητής, αλλά δεν έχετε καμία σχέση με την προετοιμασία. Τότε ήμασταν ομάδα, τώρα όχι! Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτό που παρουσιάζετε. Άλλα λέμε στις προπονήσεις και άλλα κάνουμε. Είναι ντροπή, δεν σεβόμαστε τον σύλλογο. Αλλάξτε άμεσα την εικόνα αυτή», ήταν μερικά μόνο από τα σκληρά λόγια που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Δώνης.

Μάλιστα χρησιμοποίησε και το παράδειγμα του Περέα. «Μπαίνει μέσα και παίζει με την ψυχή του. Δείχνει πώς πρέπει να παίζει όποιος φορά αυτή τη φανέλα», ανέφερε περιμένοντας την αντίδρασή τους από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News