ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΕΝΙΤ Live Streaming | Euroleague 2020/21

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΕΝΙΤ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΕΝΙΤ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΕΝΙΤ Live Streaming:

Ολυμπιακός – Ζενίτ: Το κίνητρο του Ολυμπιακού κόντρα στον ενθουσιασμό της Ζενίτ

Ολυμπιακός και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αναμετρώνται στο ΣΕΦ για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με την ελληνική ομάδα να θέλει ανάκαμψη και τους φιλοξενούμενους τη πρόκριση!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΕΝΙΤ Live

«Άσπρη» μέρα μετά από καιρό είδε ο Ολυμπιακός τη περασμένη αγωνιστική. Νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα και ξεκόλλησε από τις 11 νίκες ανεβαίνοντας στις 12. Αυτό συνέβη μετά από 7 σερί παιχνίδια που πήγαινε από ήττα σε ήττα. Με απολογισμό 12-16 σενάριο πρόκρισης δεν υπάρχει ουσιαστικά. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνητρο στους ερυθρόλευκους για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ειδικά μετά τη νίκη επί των Σέρβων η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να χτίσει σερί. Και να κλείσει τουλάχιστον θετικά τη σεζόν. Η νίκη του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 2.20.

Απέναντι από τους ερυθρόλευκους θα βρεθεί η Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ που είναι αρκετά κοντά στη παρθενική της συμμετοχή στα πλέι οφ! Οι Ρώσοι έχουν ρεκόρ    16-11 και έναν αγώνα λιγότερο (με τον Παναθηναϊκό στην Αγία Πετρούπολη).Panathinaikos

Olympiacos – Zenit Live Streaming

Έτσι η Ζενίτ φιγουράρει στην 8η θέση που δίνει εισιτήριο για τα πλέι οφ. Η πιθανότητα νίκης της ρωσική ομάδας στο ΣΕΦ πληρώνεται στο 1.70.

Η Ζενίτ είναι μια ομάδα που έχει άγνοια κινδύνου στα εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ ο Ολυμπιακός τη νίκησε στον πρώτο γύρο στη Ρωσία γιατί κατάφερε να την περιορίσει επιθετικά (66-75). Αν επαναληφθεί ανάλογο σενάριο χαμηλού σκορ στον αγώνα και σημειωθούν λιγότεροι από 154 πόντοι συνολικά (under 153.5 πόντοι) έχει απόδοση 1.91.

Στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι στο ΣΕΦ οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 64-64 και οδηγήθηκαν στη παράταση όπου νίκησε η Ζενίτ 68-77.Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΕΝΙΤ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΕΝΙΤ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΕΝΙΤ Live Streaming | Links:

Εδώ θα δείτε σε Live Streaming το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΕΝΙΤ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News