Ολυμπιακός - Ζενίτ Live Streaming (Euroleague 2019-2010)

Ολυμπιακός - Ζενίτ Live Streaming

Ολυμπιακός – Ζενίτ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του στη φετινή EuroLeague, παίρνοντας ενέργεια μέσα από το ΣΕΦ όπου το βράδυ της Παρασκευής (18/10, 21:30) θα υποδεχτεί την πρωτάρα Ζενίτ.

Ολυμπιακός – Ζενίτ Live Streaming: Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και το “ξέσπασμα” επί της Βαλένθια στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής, εκτός από αντίδραση από πλευράς Ολυμπιακού έφερε και ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα στις τάξεις των “ερυθρολεύκων”.

Μετά την ευρεία και άνετη νίκη επί της ισπανικής ομάδας, το συγκρότημα του Κεστούτις Κεμζούρα ψάχνει τη δεύτερη διαδοχική του επικράτηση στη φετινή EuroLeague για να “διαγράψει” οριστικά εκείνη την… κατηφορική βραδιά του Astraballe και να κοιτάξει τη συνέχεια της διοργάνωσης με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να αντλήσουν ενέργεια από την έδρα της, να την διατηρήσουν αλώβητη και να ξεκινήσουν από εκεί την αντεπίθεσή τους, γνωρίζοντας ότι μπροστά τους έχουν πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια, εντός κι εκτός ΣΕΦ.

Το βράδυ της Παρασκευής, λοιπόν, θα υποδεχτούν τη Ζενίτ (21:30), μία “φρέσκια” και άπειρη αλλά πολύ αθλητική και επικίνδυνη ομάδα.

Αυτό θα είναι το ένα από τα τρία παιχνίδια της ημέρας, με τα οποία θα ολοκληρωθεί η 3η αγωνιστική.

Μισή ώρα μετά το τζάμπολ του ΣΕΦ, η δράση αρχίζει και στην Ισπανία, όπου Μπαρτσελόνα και Βαλένθια θα αντιμετωπίσουν τις Άλμπα Βερολίνου και Εφές Αναντολού αντιστοίχως.

Το σημερινό πρόγραμμα (3η αγωνιστικη):

Ολυμπιακός-Ζενίτ 21:30

Μπαρτσελόνα-Άλμπα Βερολίνου 22:00

Βαλένθια-Εφές Αναντολού 22:00

Κεμζούρα: “Αν παίζουμε έξυπνα, μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε”

Στην πρώτη ερώτηση για το ποιος είναι ο πραγματικός Ολυμπιακός, αυτός με τη Βαλένθια ή εκείνος με τη Βιλερμπάν και κυρίως ποιος θα είναι την Παρασκευή, ο τεχνικός του Ολυμπαικού απάντησε: “Αν ήμουν προφήτης θα ήθελα να δω μπροστά, αλλά θελουμε να είμαστε ο Ολυμπιακός που έπαιξε στο προηγούμενο παιχνίδι και δουλεύουμε για αυτό. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του… ζωή γιατί αντιμετωπίζεις διαφορετικούς αντιπάλους, διαφορετικές άμυνες.

Η Ζενίτ είναι πιο physical ομαδα από τη Βαλένθια, παιζει πολύ πιο σκληρά, παίζει όμως το ίδιο επιθετικά με τη Βαλένθια, αφού έχει  ισπανικό προπονητή άρα και το ίδιο ισπανικό στυλ. Έχει έμπειρους ψηλούς όπως ο Αγιόν και ο Τόμας, έχει γκαρντ που δίνουν μεγάλη ενέργεια και πιέζουν στην μπάλα, επιτίθενται πολύ γρήγορα και ειναι πολύ επικίνδυνοι σε αυτο το κομμάτι που θα είναι και ένα από τα κλειδιά. Προετοιμαζόμαστε για αυτό και προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι. Θα είναι ενδιαφέρον πώς θα διαχειριστούμε όλο αυτο το physical παιχνίδι τους, την πίεσή τους στην άμυνα, πώς θα εκτελέσουμε τις επιθέσεις μας και πώς θα είμαστε στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Το πλάνο μας θα έχει ενδιαφέρον”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΔΩ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News