Ολυμπιακός - Ξάνθη Live Streaming

Ολυμπιακός - Ξάνθη Live Streaming

Ολυμπιακός – Ξάνθη Live Streaming

: Το τελευταίο του παιχνίδι στο Καραϊσκάκη δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Ξάνθη και θέλει να προσφέρει γκολ και θέαμα στους οπαδούς του που θα βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο.

Πανηγυρικό αναμένεται το κλίμα απόψε στο Καραϊσκάκη, καθώς ο Ολυμπιακός θα δώσει το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι για φέτος με αντίπαλο την Ξάνθη για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (14:00, Novasports 2).

Οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν φέτος να κατακτήσουν κάποιον τίτλο, ενώ αποκλείστηκαν σχετικά νωρίς στο Europa League, όμως οι οπαδοί τους θα δώσουν το «παρών» στο τελευταίο παιχνίδι για τη φετινή χρονιά.

Μέχρι χθες είχαν μείνει ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια και όλα δείχνουν ότι στις εξέδρες του φαληρικού θα βρεθεί περισσότερος κόσμος σε σχέση με το πρόσφατο (αδιάφορο επίσης) παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να αγωνιστούν με ελάχιστες αλλαγές στη σύνθεσή τους, με το σύστημα να είναι το γνωστό 4-2-3-1.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Μεριά, Σισέ και Τσιμίκα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Γκιγέρμε και ο Καμαρά, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Ποντένσε και ο Μασούρας. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή ο Χασάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Αβράαμ, Νάτχο, Ανδρούτσος, Ντίας Γκερέρο και Σολδάνο. Εκτός είναι ο Μπουχαλάκης που αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ εκτός είναι οι τραυματίας Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης και Τοροσίδης.

Ολυμπιακός – Ξάνθη Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το OLYMPIAKOS XANTHI live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News