Ολυμπιακος – Βολος Live Streaming | Olympiacos - Volos

Ολυμπιακος – Βολος Live Streaming

Ολυμπιακος – Βολος Live Streaming

Ολυμπιακος – Βολος Live Streaming:

Με την ψυχολογία στο ζενίθ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο παιχνίδι που ανοίγει το κυριακάτικο πρόγραμμα (15:00) της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύο σημαντικές νίκες και φιλοδοξούν να διευρύνουν το θετικό τους σερί. Πάντως, απέναντί τους βρίσκεται μια ομάδα που δεν παραδίδει εύκολα τα όπλα.

Olympiacos – Volos Live Streaming

Ο Ολυμπιακός την περασμένη Κυριακή νίκησε 3-2 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, διατήρησε το αήττητο στο πρωτάθλημα και είναι μόνος πρώτος στο +6 από την «Ένωση». Μεγάλος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι ήταν ο Ελ Αραμπί με δύο γκολ, ενώ σ’ ένα ακόμη ματς διακρίθηκε ο Αγκιμπού Καμαρά.

Το «τρίποντο» στο ντέρμπι, διαδέχθηκε την Πέμπτη η επικράτηση (1-0) επί της Φενέρμπαχτσε στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς με επιμονή και υπομονή δεν παράτησαν το παιχνίδι, με αποτέλεσμα το γκολ του Τικίνιο στο 90’ να τους χαρίζει τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.super league Live Streaming

Όπως ήταν φυσικό ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών ήταν περιχαρής και υποστήριξε: «Πιστέψαμε στον εαυτό μας και ζήσαμε μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, έχουμε καταπληκτικό σύνολο και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Θέλουμε να φτάσουμε πιο μακριά σε σχέση με πέρυσι. Περάσαμε από κακές φάσεις, αλλά τώρα κάνουμε ποιοτικά παιχνίδια και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Ολυμπιακος- Βολος Live Streaming

Ο Βόλος στο Φάληρο θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κούραση των γηπεδούχων, προκειμένου μετά τις δύο σερί ήττες να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν από τον ΟΦΗ (0-2) και έπεσαν στην 7η θέση της βαθμολογίας (4-2-4).

«Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Με ανησυχεί το γεγονός ότι δεν ανταποκρινόμαστε σωστά όταν ο αντίπαλος μας πιέζει. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε είναι μαραθώνιος. Βελτιωνόμαστε και έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας», τόνισε ο προπονητής του Βόλου, Γκιγέρμο Αμπασκάλ.

Το… ιστορικό των αναμετρήσεων μας δείχνει ότι ο Ολυμπιακός τα τελευταία δύο χρόνια έχει υποχρεώσει τον Βόλο στο Καραϊσκάκη σε δύο βαριές ήττες (4-1, 5-0). Live Streaming σουπερ λιγκ

Ολυμπιακος – Βολος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ολυμπιακος – Βολος

Ολυμπιακος – Βολος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News