Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν Live Streaming

Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν Live Streaming

Ολυμπιακός – Βικτόρια Πλζεν Live Streaming

  • 30/7/2019 – 21:30
  • Καραϊσκάκη
  • Novasports 2

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βικτόρια Πλζεν με στόχο την πρόκριση που θα του εξασφαλίσει ευρωπαϊκή συνέχεια ως το Δεκέμβρη.

Το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι καθοριστικό για όλη τη σεζόν του. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται απόψε (21:30, Novasports 2) τη Βικτόρια Πλζεν στη ρεβάνς του 0-0 της Τσεχίας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Βάσει του σκορ του πρώτου αγώνα η νίκη είναι… περίπου μονόδρομος για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο, αφού μόνο το 0-0 σε κανονικό αγώνα και παράταση με ευτυχή κατάληξη στα πέναλτι είναι το εναλλακτικό σενάριο που δίνει το εισιτήριο.

Τα κίνητρα για τον Ολυμπιακό είναι πολλά. Ενδεχόμενη νίκη δεν θα κρατήσει απλώς ζωντανό το όνειρο πρόκρισης στους ομίλους του Champions League (αν και θα πρέπει να αποκλείσει στη συνέχεια και την Μπασακσεχίρ και όποια αντίπαλο προκύψει στα playoffs), αλλά θα εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του συνέχεια τουλάχιστον μέχρι το Δεκέμβριο.

Κι αυτό γιατί με πρόκριση απόψε ο Ολυμπιακός θα έχει εξασφαλισμένη μίνιμουμ τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League και μάξιμουμ σε αυτούς του Champions League.

[the_ad id=”309153″]

Ολυμπιακός – Βικτόρια Πλζεν Live Streaming

Ο Πέδρο Μαρτίνς όλα δείχνουν πως θα επιλέξει το ίδιο σχήμα με το πρώτο ματς, με μοναδική αλλαγή την… αναγκαστική του Μεριά αντί του τραυματία Παπαδόπουλου.

Ο Τυνήσιος προτιμάται, όπως όλα δείχνουν, από τον Μπα, που ήταν καλός στο πρώτο παιχνίδι ερχόμενος από τον πάγκο, αλλά υστερεί σε εμπειρία.

Έτσι εκτός απροόπτου η ενδεκάδα θα είναι η εξής: Σα κάτω από τα δοκάρια, Μεριά και Σεμέδο στόπερ, Τσιμίκας στο αριστερό και Ομάρ στο δεξί άκρο της άμυνας, Γκιγέρμε και Μπουχαλάκης στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με την τριάδα των Μασούρα, Βαλμπουενά και Ποντένσε μπροστά τους και τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο αναμένεται να βρίσκονται οι Τζολάκης, Μπα, Τοροσίδης, Καμαρά, Ελ Αραμπί και Ραντζέλοβιτς, ενώ μια θέση θα παιχτεί ανάμεσα σε Μπρούνο και Ντουρμισάι. Εκτός 18άδας θα μείνουν Καραργύρης, Ανδρούτσος και Κούτρης.

Η Βικτόρια Πλζεν θα παραταχθεί χωρίς τον ηγέτη της μεσοεπιθετικά, Τσέρμακ, που έμεινε στην Τσεχία λόγω τραυματισμού. Η πιθανότερη σύνθεσή της είναι: Χρούσκα, Λιμπέρσκι, Ρέζνικ, Μπράμπετς, Πέρνιτς, Μίχαλικ, Κάλβατς, Χροσόφσκι, Καγιάμπα, Κόπιτς, Κρμέντσικ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Χουάν Μαρτίν Μουνουέρα, ενώ στο γήπεδο θα βρίσκονται περίπου 30.000 θεατές, καθώς αναμένεται να λείψουν μόνο όσοι έχουν μεν διαρκείας, αλλά βρίσκονται σε διακοπές.

[the_ad id=”309112″]

Ολυμπιακός – Βικτόρια Πλζεν Live Streaming

Μετά το παιχνίδι με την Πλζεν αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στον Ολυμπιακό όσον αφορά το θέμα της μεταγραφής του Αλγερινού μεσοεπιθετικού.

Στις… επάλξεις βρίσκονται όλοι στον Ολυμπιακό για την αποψινή ρεβάνς με την Βικτόρια Πλζεν στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Ωστόσο, με το «εισιτήριο» στα χέρια για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αλλάζουν τα δεδομένα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο όσον αφορά την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Σε πρώτο πλάνο παραμένουν ο Γιασίν Μπενζιά και ο Μπριάν Νταμπό.

Πρόκειται για τους δύο παίκτες που οι Πειραιώτες επιχειρούν να εντάξουν στο δυναμικό τους, με τις υποθέσεις των δύο παικτών να είναι τελείως διαφορετικές όσον αφορά την εξέλιξή τους.

Για τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα κληθεί να καλύψει το κενό που έχει αφήσει ο τραυματίας Κώστας Φορτούνης, και φαίνεται πως έχουν απομείνει κάποιες λεπτομέρειες για τον δανεισμό του από τη Λιλ.

Ολυμπιακός – Βικτόρια Πλζεν Live Streaming

Φαίνεται οι δύο σύλλογοι βρίσκονται στη διαδικασία της ανταλλαγής κάποιων εγγράφων, ενώ πρέπει να υπάρξει συμφωνία και για τη ρήτρα αγοράς του 25χρονου άσου το επόμενο καλοκαίρι.

Όσον αφορά τον Νταμπό, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στην περίπτωση του Αφρικανού χαφ από την Μπουρκίνα Φάσο, με την Φιορεντίνα να μην «λυγίζει» στο θέμα της παραχώρησής του με κανονική πώληση.

Ο Ολυμπιακός επιδιώκει δανεισμό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2020 και ο παίκτης προορίζεται ως διάδοχος του Νάτχο στη μεσαία γραμμή.

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 20.00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1

Ολυμπιακός – Βικτόρια Πλζεν Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το olympiakos viktoria plzen live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News