Ολυμπιακος - Βαλενθια Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (4/11)

Ολυμπιακος - Βαλενθια Live Streaming

Ολυμπιακος – Βαλενθια Live Streaming | Olympiacos – Valencia Live Streaming: O Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρασκευή το βράδυ (21:00), τη Βαλένθια στο ΣΕΦ για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Πειραιώτες, μετά την πρώτη ήττα στη διοργάνωση (76-81) από τη Μονακό, δεν έχουν περιθώρια για νέα εντός έδρας απώλεια. Βασική φιλοδοξία είναι να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας. Η ήττα από τους Μονεγάσκους διέκοψε το αήττητο σερί των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα, οι οποίοι πλέον βρίσκονται στο 4-1 στη 2η θέση της βαθμολογίας. Το ζητούμενο πλέον για τους «ερυθρόλευκους» είναι να διορθώσουν τις ανορθογραφίες και να «απαντήσουν» με νίκη.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας στα φετινά παιχνίδια τους στη διοργάνωση σκοράρουν κατά μέσο όρο 86,4 πόντους! Κόντρα στη Μονακό έμειναν μακριά από τα στάνταρ τους. Το μεγάλο τους όπλο είναι ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος στη Euroleague έχει 21 πόντους και 10 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Παίκτης «κλειδί» σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν είναι και ο Λαρεντζάκης.

Ο Έλληνας γκαρντ ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες και είναι έτοιμος να δώσει λύσεις και ανάσες στον Σλούκα. Ο Λαρεντζάκης σε 5 ματς στην Euroleague έχει 10 πόντους μέσο όρο και 50% ευστοχία στα τρίποντα. Μάλιστα, τα περισσότερα από αυτά τα εύστοχα σουτ ήρθαν στα τελευταία λεπτά των αγώνων! Euroleague Ελλάδα Live Streaming

Ικανοποιημένος από την αντίδραση ο Μπαρτζώκας

Μετά την ήττα από τη Μονακό οι «ερυθρόλευκοι» αντέδρασαν στην Basket League, με νίκη κόντρα στο Λαύριο (98-61). Ο Μπαρτζώκας στάθηκε στα κομμάτια που η ομάδα του βελτιώθηκε. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Με εξαίρεση το ματς με τη Μονακό που δεν ήμασταν καλοί, έχουμε δείξει συνολικά ένα καλό πρόσωπο. Ήταν διαδικαστικό το ματς. Με το Λαύριο κάναμε κάποια πράγματα καλύτερα σε σχέση με τη Μονακό, αλλά αυτό που μετράει είναι το επόμενο παιχνίδι. Πλέον, κοιτάμε το ματς με τη Βαλένθια και εκεί πρέπει να τα κάνουμε όλα καλύτερα.

Ο Μπλακ είναι ένας παίκτης εμπειρία από ΝΒΑ και EuroLeague και ο Λούντζης είναι παίκτης της Εθνικής. Το ότι έπαιξαν καλά δεν είναι έκπληξη. Εγώ θέλω να είναι πάντα καλοί. Αγωνιστικά, το γεγονός ότι μοιράσαμε 28 ασίστ δείχνει πως είχαμε μια ομαδικότητα. Χωρίς ωστόσο να υπερβάλουμε σε κατοχές και οδήγησε σε αυτή τη μεγάλη διαφορά και τη νίκη. Ας μείνουμε σε αυτό».

Ολυμπιακος – Βαλενθια Live Streaming: Η «κόκκινη» παράδοση

Η Βαλένθια, μετά από ένα χρόνο απουσίας, επέστρεψε και πάλι στην Euroleague. Μάλιστα, είναι άκρως ανταγωνιστική. Κάποιοι περίμεναν ότι θα γίνει… σάκος του μποξ, όμως το 2-3 σε αυτές τις 5 αγωνιστικές αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Μάλιστα, μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει την έκπληξη της διοργάνωσης, αφού νίκησε στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Εφές (92-91 την 3η αγωνιστική)!

Ο προπονητής Άλεξ Μούμπρου στηρίζει πολλά στο επιθετικό κομμάτι στους Ριβέρο, Πρέπελιτς και Τζόουνς. Κάτω από τη ρακέτα δεσπόζει ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς που βρίσκεται στην ομάδα από το 2012. Οι «νυχτερίδες» τρέχουν ακατάπαυστα πάνω στο παρκέ και όταν βρουν ρυθμό από την περιφέρεια είναι ικανοί να κάνουν ζημιά σε κάθε άμυνα.

Πάντως, στα δύο τελευταία παιχνίδια μετράνε ισάριθμες ήττες από Βιλερμπάν (76-77) και Μπασκόνια (71-81). Και δεν θέλουν να τριτώσει το κακό μέσα στο ΣΕΦ. Όσον αφορά την ιστορία των αγώνων ανάμεσα στις δύο ομάδες στο ΣΕΦ, το πρόσημο είναι σε «ερυθρόλευκο» φόντο. Στις πέντε πιο πρόσφατες συναντήσεις τους ο Ολυμπιακός μετράει 4 νίκες και μόλις μια ήττα, ενώ συνολικά οι «ερυθρόλευκοι» αριθμούν 10 νίκες σε 12 ραντεβού κόντρα στην Βαλένθια! Ολυμπιακος Live Streaming

«Θα έμενα στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος»

Απόλυτα ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Άλεκ Πίτερς, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας. Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξή του.

«Δεν ταξιδεύαμε πολύ ως οικογένεια κι όταν αυτό συνέβαινε, γινόταν μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όταν μου είπαν υπάρχει μία πρόταση από τη Ρωσία , σε μία σπουδαία ομάδα για μία εξαιρετική ευκαιρία, δεν μου φαινόταν πραγματικό. Αυτή η πρώτη ευκαιρία σου θέτει τις βάσεις για την υπόλοιπη καριέρα σου. Κατέκτησα τον τίτλο στην Ευρωλίγκα και αμέσως να θέλω τον επόμενο. Πήρα το πρωτάθλημα και η εμπειρία να παίζω δίπλα σε σπουδαίους παίκτες που ξέρουν να κάνουν πρωταθλητισμό ήταν καταπληκτική. Είναι η ποιότητα τους και ο τρόπος που προσεγγίζουν τα πράγματα καθημερινά.

Αυτή είναι η πέμπτη μου σεζόν, τώρα στον Ολυμπιακό. Μπορώ να παίξω ένα σημαντικό ρόλο και ταυτόχρονα να βρίσκομαι σε μία ομάδα που έχει επιδιώξεις για τίτλους. Είναι αυτό που ήθελα. Να μου δοθεί δηλαδή η ευκαιρία να κατακτήσω ένα ακόμα πρωτάθλημα, αλλά και να καλύψω τις ανάγκες μου ως παίκτης.

Αν θα μου δοθεί η δυνατότητα να μείνω εδώ στο υπόλοιπο της καριέρας μου, θα υπέγραφα αυτή τη στιγμή. Είναι τέτοιο το είδος ενέργειας και το περιβάλλον για μένα και την οικογένεια μου που θα μπορούσε να “κολλήσω” σε ένα μέρος σαν κι αυτό. Και να είμαστε πετυχημένοι. Θέλω να μείνω γνωστός ως ένας άνθρωπος που νικάει, που αγαπάει τους συμπαίκτες του και ήταν πρωταθλητής στο τέλος της ημέρας».

Για τον Άλεκ Πίτερς μίλησε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας: «Η πληροφορία που είχα ήταν ότι είναι σαν τον Τόμας Γουόκαπ, αλλά σε πάουερ φόργουορντ. Δουλεύει σκληρά καθημερινά, είναι εκπληκτικός σουτέρ κάτι που όλοι το γνωρίζουν και χρειαζόμασταν έναν τέτοιο παίκτη.

Ολυμπιακος – Βαλενθια Live Streaming: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του Νοεμβρίου

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση των εισιτηρίων για όλα τα παιχνίδια του Νοεμβρίου από την Τετάρτη (2/11).Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση.

«Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και προγραμματισμό των φιλάθλων, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 02/11/2022 και ώρα 12:00 θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Κανονικής Περιόδου της Turkish Airlines Euroleague. Καθώς επίσης και για τον Αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματοςγια τον μήνα Νοέμβριο.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα προς πώληση σε πρώτη φάση, μέσω του www.olympiacosbc.gr και από το www.ticketmaster.gr. Είτε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, στο τηλέφωνο 2111996007. Για τα επιπλέον εισιτήρια που θα διατίθενται ανά αγώνα, θα βγαίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Οι αγώνες για τους οποίους θα πωλούνται εισιτήρια είναι οι παρακάτω:

  • Πέμπτη 10/11/2022 OLYMPIACOS BC – PARTIZAN BELGRADE (21:00)
  • Σάββατο 19/11/2022 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ Η HOTELS (19:15)
  • Πέμπτη 24/11/2022 OLYMPIACOS BC – ALBA BERLIN (21:00)

Ολυμπιακος – Βαλενθια Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News