Ολυμπιακός - Τότεναμ Live Streaming

Ολυμπιακός - Τότεναμ Live Streaming

Ολυμπιακός – Τότεναμ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος να υποδεχτεί την ισχυρή Τότεναμ στη 19η πρεμιέρα του σε ομίλους Champions League.

Μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του θέλει να γράψει απόψε (19:55, Cosmote Sports 2) ο Ολυμπιακός, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Η Τότεναμ θα παραταχθεί με τον ρόλο της φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν δείξει στην μέχρι τώρα πορεία τους πως δεν… μασάνε από τέτοιους τίτλους.

Συγκεκριμένα, από το 1983 ως το 2014, οι Πειραιώτες μετρούν έξι νίκες και μία ισοπαλία κόντρα σε ομάδες που την περασμένη χρονιά έφτασαν στον τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με τα «θύματά» τους να είναι η Μπενφίκα, η Μονακό, η Βαλένθια, η Λεβερκούζεν και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

[the_ad id=”309153″]

Ολυμπιακός – Τότεναμ Live Streaming

Σημαντικό όπλο αναμένεται να αποτελέσει και το «Γ. Καραϊσκάκης», όπου οι αγγλικές ομάδες τα τελευταία χρόνια (από το 2009) τα βρίσκουν σκούρα.

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει σε αυτά τα δέκα χρόνια, με την Άρσεναλ να είναι η μοναδική που τον έχει λυγίσει περνώντας με 3-0 τη σεζόν 2015-16.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς είδε με ικανοποίηση τον Ρούμπεν Σεμέδο να επιστρέφει στην αποστολή, χωρίς πρόβλημα να ξεκινήσει στο κρίσιμο παιχνίδι.

Αν ο Πορτογάλος αμυντικός πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, η 11άδα δεν πρόκειται να έχει πολλές αλλαγές συγκριτικά με αυτή που συνήθισε ο Μαρτίνς στην προκριματική φάση της διοργάνωσης.

Ο Ζοσέ Σα θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Ομάρ και Τσιμίκα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα και τον Μεριά στο πλευρό του Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας.

Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε θα κρατήσουν τη θέση τους στον άξονα, με εξτρέμ τους Ποντένσε και Μασούρα και οργανωτή τον Ματιέ Βαλμπουενά. Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί η θέση στην κορυφή της επίθεσης, με τον Γκερέρο να αποτελεί την πιθανότερη επιλογή.

[the_ad id=”309113″]

Ολυμπιακός – Τότεναμ Live Streaming

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξει πως θέλει να δει έναν… καταιγιστικό Ολυμπιακό κόντρα στην Τότεναμ, ενώ σημείωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν περήφανους τους οπαδούς τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρτίνς:

Για το αν έχει καταλήξει για τους 11 του αυριανού αγώνα: «Σε γενικές γραμμές έχω αποφασίσει. Εχω στο μυαλό μου την 11άδα. Ωστόσο, πρέπει να περιμένουμε και τη σημερινή προπόνηση, η οποία είναι πολύ σημαντική.

Ολοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι και ανυπομονούν για να παίξουν και σε αυτό το ματς. Οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερωτηματικό υπάρχει, οι παίκτες βοηθούν με τη συμπεριφορά τους να λυθεί.

Όπως προείπα θα περιμένω την σημερινή, τελευταία προπόνηση, για να ολοκληρώσει τις σκέψεις μου. Όπως όπως ανέφερα, έχω στο μυαλό μου την 11άδα που θα παρατάξω στο αυριανό παιχνίδι».

Για τον στόχο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League: «Καταρχήν πρέπει να ξεκινήσει αυτή η φάση. Μετά τον αυριανό αγώνα θα κριθούν πολλά, όσον αφορά στο μέλλον μας στη διοργάνωση και συγκεκριμένα στον όμιλο.

Αυτό που περιμένω από την ομάδα μου είναι να παίξει στο επίπεδο που συνηθίζει, να είναι επιθετική, καταιγιστική, να βγάλει ποιότητα, να έχει συγκέντρωση, κουράγιο και αποφασιστικότητα.

Δεν θέλουμε να θεωρούμαστε το φαβορί, γιατί πολύ απλά δεν είμαστε. Παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Στο γήπεδό μας πάντα η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη.

Ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Η στήριξή του είναι πολύ σημαντικό όπλο για εμάς. Μέσα σε αυτό το γήπεδο μπορούμε να δώσουμε τις απαντήσεις μας».

Ολυμπιακός – Τότεναμ Live Streaming

Για το αν η αμυντική λειτουργία είναι οδηγός για αυτό το παιχνίδι: «Σε αυτό το επίπεδο το κάθε λάθος το πληρώνεις ακριβά. Στο αυριανό παιχνίδι πρέπει να έχουμε ως οδηγό την πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία που έχουμε δείξει.

Η άμυνά μας δουλεύει πολύ καλά, στο σύνολό της. Ως ομάδα. Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί, ενωμένοι και συγκεντρωμένοι. Να προσέξουμε την άμυνά μας. Να μην κάνουμε λάθη και να εκμεταλλευτούμε που θα δημιουργήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Ολη η ομάδα θα πρέπει να δουλέψει καλά, όπως συνηθίζουμε να κάνουμε. Να δείξουμε άψογη αμυντική λειτουργία και να επιτεθούμε όλοι μαζί».

Για το αν η ισοπαλία στο αυριανό παιχνίδι θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα: «Ποτέ δεν ξεκινάμε ένα ματς σκεπτόμενοι την ισοπαλία.

Σε όποια διοργάνωση και αν παίζει η ομάδα μας, όποιον αντίπαλο και αν έχει απέναντί της, παίζουμε πάντα για τη νίκη. Αύριο παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, τον φιναλίστ της περσινής σεζόν και έναν από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου στην Αγγλία.

Στο μυαλό μας, ωστόσο, έχουμε μόνο τη νίκη. Αν η ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα θα φανεί την ώρα του αγώνα».

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

http://hdstreams.club/page/ch2.php

http://assia.tv/live2/super-sport/?lang=cz

http://www.sports-stream.net/ch/ch1.html

http://trgoalstv1.me/stream14.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News