Ολυμπιακος - Πορτο Live Streaming: Olympiacos - Porto

Ολυμπιακος - Πορτο Live Streaming: Olympiacos - Porto

Ολυμπιακος – Πορτο Live Streaming: Olympiacos – Porto

Ολυμπιακος – Πορτο Live Streaming: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πόρτο με στόχο την πρόκριση στο Europa League. Θέλει το ίδιο καλύτερο αποτέλεσμα με τη Μαρσέιγ.

Ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα περάσει στους «32» του Europa League κυνηγάει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Πόρτο στο Καραϊσκάκη για την τελευταία αγωνιστική του Champions League (22:00, CosmoteSport2).

Οι Πειραιώτες χρειάζονται το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Μαρσέιγ, η οποία την ίδια ώρα παίζει με τη Σίτι στο Μάντσεστερ.

Ο Πέντρο Μαρτίνς, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, υπογράμμισε πως οι Πειραιώτες γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο θα πετύχουν τον στόχο τους, όπως έκαναν με τη Μίλαν και τον Ερυθρό Αστέρα τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Άλλωστε, τα κίνητρα, πέρα από την συμμετοχή στην Ευρώπη και το νέο έτος, είναι τα έσοδα από μία νίκη επί των «δράκων», τα μπόνους από την πρόκριση στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA και παράλληλα η άνοδος η δική του και της Ελλάδας στις σχετικές βαθμολογίες.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως έχει μόνο μία θέση ανοικτή και αυτή αφορά το ένα άκρο της επίθεσης.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ραφίνια, Σισέ, Σεμέντο και Χολέμπας.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Καμαρά, Εμβιλά και Μπουχαλάκης. Στο ένα άκρο θα παίξει ο Φορτούνης, στο άλλο θα είναι ο Βρουσάι ή ο Μασούρας και ως σέντερ φορ θα αγωνιστεί ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Μπα, Παπαδόπουλος, Βινάγκρε, Σουρλής, Ανδρούτσος, Πέπε, Ραντζέλοβιτς και Σουντανί.

Από την πλευρά τους, οι Πορτογάλοι αναμένεται να ξεκινήσουν με τους: Μαρτσεσίν, Μαναφά, Εμπεμπά, Σαρ, Ζαϊντού, Οτάβιο, Φάμπιο Βιέιρα, Ουρίμπε, Νακαζίμα, Λουίς Ντίας και Μαρεγκά.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μπριχ από τη Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπορς, Λουπ και τέταρτο τον Ρούμσας από τη Λιθουανία. Στο VAR θα είναι ο Φριντζ και βοηθός του ο Όσμερς.

Ολυμπιακος – Πορτο Live Streaming: Μαρτίνς: «Όπως με Μίλαν και Ερυθρό Αστέρα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την πίστη, κινούμενος στα όρια της βεβαιότητας για «ερυθρόλευκο» happy end και πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Europa League μέσω της κατάκτησης της τρίτης θέσης στον 3ο όμιλο του Champions League.

«Τότε πίστευα πολύ, με Μίλαν, Ερυθρό Αστέρα και Άρσεναλ, το ίδιο μπορώ να δηλώσω και τώρα», επεσήμανε ο Πορτογάλος τεχνικός. «Δεν έχουμε πλεονέκτημα, γνωρίζουμε το ρόστερ της Πόρτο, είναι ποιοτικό», σχολίασε ο 51χρονος τεχνικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Ο Ολυμπιακός συνηθίζει να νικά όταν χρειάζεται το τρίποντο σε τελευταία αγωνιστική, όπως έχει συμβεί με Μίλαν και Ερυθρό Αστέρα με εσάς στον πάγκο. Νιώθετε σίγουρος πως αυτό θα επαναληφθεί;
«Τότε πίστευα πολύ, με Μίλαν, Ερυθρό Αστέρα και Άρσεναλ, το ίδιο μπορώ να δηλώσω και τώρα. Πρέπει να κάνουμε λιγότερα ατομικά λάθη από όσα έχουμε κάνει μέχρτι τώρα στον όμιλο και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση. Έτσι θα περάσουμε στην επόμενη φάση».

Αποτελεί πλεονέκτημα ότι ο Κονσεϊσάο θα κάνει αλλαγές, με δεδομένο ότι η Πόρτο έχει περάσει;
«Δεν έχουμε πλεονέκτημα, γνωρίζουμε το ρόστερ της Πόρτο, είναι ποιοτικό. Δεν ξέρουμε ποιους θα επιλέξει και αυτό είναι μειονέκτημα. Ο Ολυμπιακός έχει χάσει παίκτες λόγω τραυματισμών και κορωνοϊού και αυτό δυσκολεύει την προετοιμασία. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα κάνουμε καλό παιχνίδι και έχουμε ποιότητα για να περάσουμε».

Πόσο δύσκολο είναι μέσα σε 15 μέρες να προετοιμάσετε επί της ουσίας τον μισό δρόμο του ομίλου, με δεδομένο το format της φετινής διοργάνωσης λόγω κορωνοϊού;
«Είναι πολύ δύσκολο να προεοιμάσουμε τα παιχνίδια. Λόγω του covid είχαμε πολλές απώλειες. Η Σίτι και η Πόρτο δεν χτυπήθηκαν τόσο όσο εμείς. Έχουμε αυτή τη στιγμή δύο παίκτες που δεν γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψουν μετά τον ιό που τους χτύπησε».

Ολυμπιακος – Πορτο Live Streaming:

Ο Πέπε έδωσε τη δική του συνταγή για το πώς πρέπει να νικήσει την Πόρτο ο Ολυμπιακός. Εσείς τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει η ομάδα σας για να επικρατήσει;

«Αύριο θα κριθούν όλα από την ποιότητα του παιχνιδιού μας. Έπρεπε να αποφύγουμε το λάθος στο πρώτο παιχνίδι που μας κόστισε το πρώτο γκολ. Πρέπει να κάνουμε λιγότερα ατομικά λάθη και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση. Να ελέγξουμε εμείς την ποιότητα του παιχνιδιού μας».

Πιστεύετε ότι εκείνο το παιχνίδι με την Πόρτο έκρινε την πορεία σας στο γκρουπ;
«Σε εκείνο το ματς ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, αλλά δεν τελείωσαν όλα εκεί. Η Σίτι φυσιολογικά κατέκτησε την πρώτη θέση. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο να νικήσουμε τη Σίτι. Δεν περιμέναμε να χάσουμε από τη Μαρσέιγ. Η Πόρτο με την αξία της είναι δεύτερη, είχε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Τα παιχνίδια με Πόρτο και Μαρσέιγ όμως ήταν ισορροπημένα και υπήρχε ανταγωνισμός».

Ο Πέπε θα ξεκινήσει; Έχετε αποφασίσει ποιοι θα αγωνιστούν; Έχετε αποφασίσει τη διάταξη;
«Δεν ξέρω ακόμη. Σας θυμίζω ότι στο παρελθόν υπήρξε παίκτης που έδωσε το παρών σε συνέντευξη Τύπου και δεν αγωνίστηκε. Έχουμε ακόμα μια τελευταία προπόνηση».

Ολυμπιακος – Πορτο Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι…

shorturl.at/mBJQ6

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News