Ολυμπιακος - ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (21/8)

Ολυμπιακος-ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming

Ολυμπιακος – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | Olympiacos – PAS Giannina Live Streaming: Εκκίνηση με το «δεξί» αναζητούν στο πρωτάθλημα της Super League Ολυμπιακός και ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο ομάδες θα κονταροχτυπηθούν την Κυριακή (22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» σ’ ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν τις εγχώριες υποχρεώσεις τους με μεγάλο στόχο να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή, ενώ στην αντίπερα όχθη οι Γιαννιώτες φιλοδοξούν να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν είσοδο στην 6αδα.

Ο Ολυμπιακός έχει στα πόδια του ήδη πέντε επίσημα ευρωπαϊκά παιχνίδια και την Πέμπτη αντιμετώπισε στην Κύπρο τον Απόλλωνα Λεμεσού. Εκεί απέσπασε ισοπαλία 1-1 και πλέον κρατάει στα χέρια του την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν ήταν ο Κορεάτης μέσος Χουάνγκ, ο οποίος στην παρθενική του εμφάνιση σκόραρε και δημιούργησε αρκετούς κινδύνους.

«Συνεχώς βελτιωνόμαστε, όμως μας περιμένει ακόμη αρκετή δουλειά. Ο Χουάνγκ απέδειξε πως θα είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς φέτος. Πλέον σκεφτόμαστε τις εγχώριες υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα απέναντι στον ΠΑΣ και στη συνέχεια θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να μπούμε στους ομίλους του Europa League», υποστήριξε ο προπονητής του Ολυμπιακού.Super League Live Streaming

Διαφορετικός ο ΠΑΣ Γιάννινα και με κόντρα παράδοση

Οι Πειραιώτες απέναντι στον «Άγιαξ της Ηπείρου» θέλουν να επιβεβαιώσουν και φέτος την παράδοση που τους θέλει να πανηγυρίζουν νίκη. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» μετράνε 7 σερί νίκες μέσα στο Φάληρο στο πρωτάθλημα και τελευταία φορά που «σκόνταψαν» ήταν τον Δεκέμβριο του 2014 (σκορ 2-2).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα το φετινό καλοκαίρι γύρισε σελίδα και στην ομάδα έγιναν ριζικές αλλαγές. Ο προπονητής Ηρακλής Μεταξάς πήγε στον Αστέρα Τρίπολης και τα ηνία της ομάδας ανέλαβε Θανάσης Στάικος. Παράλληλα, στο ρόστερ έγιναν αρκετές προσθαφαιρέσεις και οι αποχωρήσεις των Σάλια, Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Οικονομόπουλου, Γκαρντάβσκι, Κάργα και Μίνα δεν περνάνε απαρατήρητες.

Στα τελευταία φιλικά που έδωσε η ομάδα της Ηπείρου κόλλησε στην ισοπαλία με την Καρμιώτισσα (2-2) και τον Αστέρα Τρίπολης (2-2), ενώ ηττήθηκε 2-0 από τον Βόλο. «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό. Θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με όλες μας τις δυνάμεις», υποστήριξε παραμονή του ματς ο τεχνικός του ΠΑΣ, Θανάσης Στάικος.

Ολυμπιακος – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Πρώτα ΠΑΣ, μετά Απόλλωνας

Το εγκώμιο του Χουάνγκ έπλεξε στις δηλώσεις του o Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος ξεκάθαρισε ότι προηγείται ο ΠΑΣ και στη συνέχεια η ρεβάνς με τον Απόλλωνα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Ο Χουάνγκ έκανε ένα παιχνίδι ανάλογων των δυνατότητων του, είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Περιμένουμε τον Ολυμπιακό να μπει με όλες του τις δυνάμεις για να πάρει τη νίκη. Και να πάρει την πρόκριση στο Europa League, καθώς δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας.

Βέβαια, έχουμε μπροστά μας ένα διαφορετικό παιχνίδι για την 1η αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αγωνιστικά, υπάρχουν στιγμές μέσα στους αγώνες που η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης. Αλλά υπάρχουν πολλά που πρέπει να δουλέψουμε ακόμα για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

Για το αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα, ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά μπήκαμε άσχημα, αργήσαμε να προσαρμοστούμε στην άμυνα. Η αρχή ήταν κακή για εμάς. Όμως από το 25′ έως το 65′ η ομάδα βελτιώθηκε πολύ σε άμυνα και επίθεση, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Και είχαμε και ευκαιρίες για να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ».

Ολυμπιακος – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Κοιτάζει Σο, αγώνας δρόμου για Βρσάλικο

Ο Σο είναι 20 χρονών αγωνίζεται στην θέση του σέντερ μπακ και ανήκει στην Σεντ Ετιέν, με την οποία και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025. Κατάγεται από την Γουινέα, με την οποία είναι 12 φορές διεθνής. Και συμπατριώτης με τους Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Μαμαντού Κανέ και Αλγκασίμ Μπα που αγωνίζονται στους «ερυθρόλευκους».

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια της ρεβάνς

Στην κυκλοφορία τίθενται από σήμερα Παρασκευή (19/8). Αλλά και μέσω ίντερνετ τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση.

«H Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, για τον αγώνα των Play-offs του UEFA Europa League απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. Καραϊσκάκης” την Πέμπτη 25/08 και ώρα 22:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Παρασκευή 19/08 από τις 15:00 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)
β) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.
γ) από τα delivery kiosks (αυτόματα μηχανήματα παραλαβής εισιτήριων) έξω από την θύρα 17

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά από Δευτέρα (22/08) έως Τετάρτη (24/08) από τις 10.00 έως τις 18.00 και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 50€, 120€ (VIP), 220€ (VVIP)

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που είναι ΑΜΕΑ (με πάθηση άνω των 67% και χωρίς κινητικά προβλήματα) και οι ΑΝΕΡΓΟΙ (κάρτα ανεργίας σε ισχύ) θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στις θύρες 21 & 22 με την ειδική τιμή των 10€. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, με τις ανωτέρω διαδικασίες πώλησης μέσω εκδοτηρίων, με την προσκόμιση του ΑΔΤ, ΑΜΚΑ και της Κάρτας Ανεργίας (ΑΝΕΡΓΟΙ) ή την Γνωστοποίηση Αποτελέσματος Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΑΜΕΑ).

ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Παιδικά εισιτήρια θα διατίθενται σε όλες τις θύρες σε ειδικές τιμές MONO από τα εκδοτήρια του σταδίου και με την επίδειξη πιστοποιητικού γέννησης από τον ενήλικα συνοδό του. Βασική προϋπόθεση να είναι γεννημένα από το 2007 και μετά και να συνοδεύονται από ενήλικα».

Ολυμπιακος – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/21_8_2022_22_00_olympiakos_pas_giannina/47-1-0-26825

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News