ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming | Κύπελλο Ελλάδος 2020/21

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming:

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Υποψιασμένος ο Ολυμπιακός, με άγνοια κινδύνου ο ΠΑΣ!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ο επαναληπτικός ημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ.Καραϊσκάκης» (28/4, 19:00).

Olympiakos – PAS Giannina Live Streaming

Εξ αρχής το ζευγάρωμα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα είχε ενδιαφέρον. Aυτό όμως ενισχύθηκε από τη στιγμή που οι Ηπειρώτες πέταξαν εκτός του κυπέλλου Ελλάδας τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός βέβαια γνώρισε από πρώτο χέρι τη δυσκολία των αγώνων με τον ΠΑΣ. Αυτό γιατί στο πρώτο παιχνίδι των «Ζωσιμάδων» έμεινε πίσω στο σκορ και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 73ο λεπτό σε ένα τέρμα σπάνιας ομορφιάς με τον Χασάν.

Ο Πέδρο Μαρτινς έχει στοχεύσει στο συγκεκριμένο ματς. Αυτός είναι ο λόγος που στα προηγούμενα παιχνίδια έκανε διαχείριση δυνάμεων στον βασικό κορμό.

Αντίθετα, κόντρα στον ΠΑΣ θα παίξουν όλοι οι πρωτοκλασάτοι για τη νίκη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, που είναι πια ο βασικός στόχος των Πειραιωτών. Η νίκη του Ολυμπιακού που θα συνοδευτεί με την επίτευξη 4 τερμάτων συνολικά στον αγώνα έχει απόδοση 2.62.Παναθηναϊκός Νέα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από το 2-0 επι της ΑΕΚ που πάτησαν γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ απέκλεισαν στη προηγούμενη φάση τον Άρη.

Στον αντίποδα η φράση «άγνοια κινδύνου» βρίσκει απόλυτη εφαρμογή για τον ΠΑΣ του Αργύρη Γιαννίκη! Οι Ηπειρώτες γνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα, ξέρουν ότι πρέπει να βρουν γκολ και να περιορίσουν τον ποιοτικό Ολυμπιακό, αλλά το πιστεύουν… Η πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα με οποιοδήποτε σκορ δίνει 8.00!

Στους αγώνες πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 στο Φάληρο και στους Ζωσιμάδες το ματς έληξε ισόπαλο 1-1 όπως στον αγώνα του κυπέλλου. Αν το σενάριο επαναληφθεί και οι δύο ομάδες έρθουν ισόπαλες, έχει απόδοση 6.00. Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News