Ολυμπιακος - Παρτιζαν Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (10/11)

Ολυμπιακος - Παρτιζαν Live Streaming

Ολυμπιακος – Παρτιζαν Live Streaming | Olympiacos – Partizan Live Streaming: Μονομαχία για γερά νεύρα αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης στο ΣΕΦ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παρτιζάν στην 7η αγωνιστική της Euroleague (21:00).

Η αναμέτρηση έρχεται σε μια ιδιαίτερη συγκυρία για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο σερί ήττες, ενώ οι Σέρβοι από τρεις διαδοχικές νίκες. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο 4-2 και πρωταγωνιστούν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ωστόσο, στα δύο τελευταία παιχνίδια, αρχικά με τη Μονακό και στη συνέχεια με τη Βαλένθια ηττήθηκαν μπροστά στο κοινό τους.

Μάλιστα, στο παιχνίδι με τις «νυχτερίδες» αυτοκτόνησαν στο 4ο δεκάλεπτο και στοίχισε το επιθετικό «μπλακ άουτ». Πάντως, τις δύο σερί ήττες στην Euroleague σταμάτησε η εύκολη επικράτηση (81-107) στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στον Ιωνικό στη Νίκαια.

Ο Μπαρτζώκας έκανε λόγω για έλλειψη ενέργειας και μίλησε για την αναμέτρηση με την Παρτιζάν. Διαβάστε τα όσα είπε μετά την αναμέτρηση στο κλειστό του Πλάτωνα.

«Ήταν ένα παιχνίδι που η συγκυρία το έφερε σε λιγότερες από 48 ώρες μετά την αναμέτρηση με την Βαλένθια. Οπότε όπως καταλαβαίνετε υπήρχε λίγος χρόνος να το προετοιμάσουμε. Υπήρχε η ενέργεια που ξοδέψαμε με την Βαλένθια και ήταν αρκετή έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Εμείς τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον επόμενο στόχο μας. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με την Παρτιζάν, πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα και να επιστρέψουμε στις νίκες». Euroleague Ελλάδα Live Streaming

Με αρκετές απουσίες η φορμαρισμένη Παρτιζάν

Η Παρτιζάν μετά τις τρεις σερί νίκες έφτασε στο 3-3 και πάτησε για πρώτη φορά φέτος στην οκτάδα της Euroleague. Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τη νίκη (89-91) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό απέδειξαν ότι έχουν υψηλές φιλοδοξίες στη φετινή διοργάνωση.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Κέβιν Πάντερ, είναι ο ηγέτης της Παρτιζάν και απέναντι στους «πράσινους» ήταν τρομερός με 29 πόντους και 6/8 τρίποντα. Οι Σέρβοι θα παίξουν στο ΣΕΦ χωρίς τους τραυματίες Ντάντε Έξουμ, Μπάλσα Κοπρίβιτσα, Άλεκσα Αβράμοβιτς, Άλεν Σμάιλαγκιτς και τους διεθνείς Ντανίλο Άντζουσιτς και Ούρος Τριφούνοβιτς.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου στο ΣΕΦ. Βέβαια, αναμφισβήτητα το κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Ζοτς για δεύτερη φορά σε διάστημα μιας βδομάδας επιστρέφει στην Ελλάδα και αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσει έναν παραδοσιακό αντίπαλο.

Η κόντρα του Ολυμπιακού με τον Ομπράντοβιτς κρατάει αρκετά χρόνια. Σε συνολικά 21 ματς στην Euroleague το σκορ είναι 14-7 υπέρ του Σέρβου προπονητή, ενώ σε 9 παιχνίδια μέσα στο ΣΕΦ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πανηγυρίσει 5 νίκες κι έχουν ηττηθεί 4 φορές.

Όσον αφορά στο παρελθόν των δυο ομάδων, οι τελευταίες συναντήσεις έγιναν τη σεζόν 2009/10. Τότε οι Πειραιώτες επικράτησαν με άνεση (81-60) στο ΣΕΦ και ηττήθηκαν (86-80) στο Βελιγράδι. Στη συνέχεια έλυσαν τις διαφορές τους στον ημιτελικό του Final 4 με τον Ολυμπιακό να επικρατεί στην παράταση 83-80.

Ολυμπιακος – Παρτιζαν Live Streaming: Ξεκάθαρος ο Γουόκαπ

Ο Τόμας Γουόκαπ δήλωσε πως οι πρόσφατες ήττες από τη Μονακό και τη Βαλένθια δεν έχουν επηρεάσει την αυτοπεποίθηση του Ολυμπιακού. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ.

«Όταν το πήραμε στα σοβαρά έγινε εύκολο παιχνίδι και αυτό ισχύει πάντα. Αν κάνεις τα πράγματα με τον σωστό τρόπο, αν παίξεις με τον σωστό τρόπο και παίξεις δυνατά, το μπάσκετ γίνεται εύκολο οπότε είμαι ευτυχής για το ημίχρονο που πραγματικά κλειδώσαμε τον στόχο και παίξαμε το παιχνίδι μας. Νομίζω πως όλα ήταν θέμα άμυνας. Στο πρώτο μέρος είχαμε προβάδισμα επτά πόντων και αυτό δείχνει ότι δεν είναι θέμα επίθεσης αλλά ειλικρινά, είναι θέμα άμυνας. Και αυτή είναι η ταυτότητά μας. Οπότε αν θέλουμε να γίνουμε πετυχημένη ομάδα, όχι για έναν μήνα αλλά για δέκα μήνες, θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα της άμυνας».

Για τα πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα: «Αυτή είναι η EuroLeague, ξέρετε. Πρέπει να έλθεις και να παίξεις καλά για 40 λεπτά. Αν δεν το κάνεις, θα τιμωρηθείς. Αυτό ακριβώς έγινε. Παίξαμε καλά για 30-34 λεπτά, χάσαμε όμως τη συγκέντρωσή μας, χάσαμε την προσήλωσή μας για έξι λεπτά και τελικά, χάσαμε το παιχνίδι. Είναι κάτι δύσκολο αλλά θα συνεχίσουμε να πιέζουμε τους εαυτούς μας. Θα κοιτάξουμε μπροστά, αλλά αυτό δείχνει ακόμη πόσο δυνατή είναι η EuroLeague.

Εδώ στον Ολυμπιακό έχουμε όλοι αυτοπεποίθηση όσο ποτέ άλλοτε, με μια δυο ήττες δεν χάνεις την αυτοπεποίθησή σου από αυτές μόνο. Τη διατηρούμε και την νιώθουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πραγματικά καλά παιχνίδια. Δεν χάσαμε το μυαλό μας καθόλου! Αντίθετα, νομίζω ότι το μυαλό μας πάει στο χτίσιμο της αυτοπεποίθησής μας και γι’ αυτό είναι σε υψηλό επίπεδο και μένει ψηλά. Δεν χάσαμε το μυαλό μας, είμαστε συγκεντρωμένοι. Σύμφωνοι, έχουμε κενά και τιμωρούμαστε για αυτά οπότε ναι, είναι ένα καλό μάθημα».Ολυμπιακος Live Streaming

Παπανικολάου: «Αρχίζουμε και πάλι από το μηδέν»

Στο πως ήρθε η εντός έδρας ήττα από τη Βαλένθια σχολίασε ο αρχηγός του Ολυμπιακού. Διαβάστε το σχετικό σχόλιο του.

«Πληρώσαμε το τα λάθη μας. Πρέπει να δούμε που ακριβώς τα κάναμε. Δυστυχώς έγινε αυτό που είχα πει. Κάναμε δύο ήττες τώρα και… σβήσαμε τις εκτός έδρας επιτυχίες μας. Ξεκινούν όλα από το μηδέν. Όταν άρχισαν να παίζουν με αλλαγές, ήταν σαν να σταματήσαμε να παίζουμε. Πληρώσαμε το πόσο στατικοί ήμασταν».

Στην Ελλάδα θα είναι τις προσεχείς ημέρες ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα. Ο νέος πρόεδρος της Ευρωλίγκας θα έρθει στη χώρα μας για πρώτη φορά μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και αναμένεται να συναντηθεί τόσο με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, όσο και με του Παναθηναϊκού. Στο μεταξύ, σύμφωνα με Ισραηλινό δημοσιογράφο του «Walla», ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα είναι πιθανό να παρακολουθήσει από το ΟΑΚΑ την αναμέτρηση των «πράσινων» με την Μπασκόνια, την Παρασκευή.

Ολυμπιακος – Παρτιζαν Live Streaming: Το θέμα είναι η άμυνα

Ο Σάσα Βεζένκοφ στάθηκε στην άμυνα της ομάδας κάνοντας τον απολογισμό των τελευταίων αποτελεσμάτων στην Ευρώπη. Διαβάστε τα όσα είπε.

Όσον αφορά την ήττα από τη Βαλένθια, σχολίασε: «Ισως να ήμασταν λίγο επιπόλαιοι, να δούμε την άμυνα και τα λάθη μας και να βελτιωθούμε. Τα στατιστικά μπορεί να λένε την αλήθεια, μπορεί και όχι. Να συγκεντρωθούμε και να δούμε τι φταίει γιατί το επόμενο παιχνίδι με την Παρτιζάν είναι πολύ σημαντικό».

Για την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού, Παρτίζαν, δήλωσε: «Πολύ σκληρή ομάδα, ίσως με τον κορυφαίο προπονητή στην Ευρώπη. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, τα ριμπάουντ και την σκληράδα της Παρτιζάν. Στην Ευρωλίγκα όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές, όλοι κερδίζουν όλους. Δεν πρέπει να χαλαρώνεις, εμείς το κάναμε και χάσαμε. Η Παρτιζάν έχει τρεις παίκτες που έπαιξαν πάνω από 35 λεπτά. Είναι ποιοτική ομάδα, δεν παίζουν ρόλο οι απουσίες».

Ολυμπιακος – Παρτιζαν Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News